Lasersystem tillverkade i USA

Epilog Lasers huvudkontor

Epilog använder så många USA-tillverkade delar och komponenter som möjligt och utformar, konstruerar och tillverkar alla våra lasersystem i vårt högkvarter i Golden, Colorado. Våra system är stolt märkta med dessa fyra ord: Made in the USA.

Mike Dean, Mr Epilog

Epilog Laser konstrueras, utformas och tillverkas med stolthet i USA. I vår högteknologiska tillverkningsanläggning på höjden i Klippiga bergen i Golden, Colorado, går våra maskiner från koncept till design och tillverkning på en och samma anläggning.

Varje Epilog Laser-system går igenom en mängd olika tuffa tester innan de levereras till dig, så att du kan vara säker på att maskinen du får kommer att fungera enligt Epilogs krävande standarder från och med första gången du aktiverar maskinen.

Epilog har tillverkat lasersystem sedan 1988. Vi är stolta över att vi kontinuerligt förbättrar våra system med de senaste utvecklingarna, så att du får ut det bästa för dina pengar.

År 2005 byggde Epilog en specialutformad tillverkningsanläggning på 35 000 kvadratfot för att ha som huvudkontor för företaget. På anläggningen finns alla befattningar inom företaget, bland annat ingenjörer, tillverkare, marknadsförare, säljare, teknisk kundtjänst och administratörer.

Vi är stolta över att vara ett framgångsrikt tillverkningsföretag som har fortsatt att bygga våra produkter i USA, vilket garanterar att du får de bästa lasermaskinerna.

Vi strävar efter ett använda de bästa delarna som finns tillgängliga för varje komponent i våra system. Med mer än 90 % av delarna tillverkade i USA är vi stolta att kunna utforma och tillverka de bästa lasersystemet på marknaden.

Från den första lasern till direkt "utskrift" från CorelDRAW vidare till det första roterande valstillbehöret, det första bordet i storskaligt format, den första lasern på 100 watt, den första LCD-skärmen och den första ... Ja, du fattar poängen! Epilog är branschens ledande innovatör inom praktiska funktioner som gör ditt företag smidigare och mer lönsamt. Kontakta oss och låt oss visa dig hur allt vi producerar byggs med dina behov i åtanke.


help desk software