Fler branscher drivs med lasersystem

Ju billigare och mer tillgängliga lasergraverings- och skärningssystem blir, desto fler branscher börjar hitta unika sätt att använda denna spännande teknik på.

Eftersom Epilogs system är så mångsidiga kan företagsägare, designers och tillverkare använda dem till en mängd olika saker, allt från att skapa skyltar till att skapa varumärken och mycket mer. Här tittar vi på ett par heta branscher som tillämpar laserskärnings-/-graveringsteknik för att trycka sina varumärken, personanpassa sina varor och producera unika verk

Bröllop

En av fördelarna med Epilogs lasersystem är att de fungerar med en mängd olika material – allt från ömtåligt cardstockpapper eller velängpapper till finare material som trä och akryl. Med ett Epilog-system kan du enkelt gå från att skapa invecklade laserskurna bröllopsinbjudningar (eller påminnelsekort eller placeringskort) till att gravera och skära trähjärtan till en monter åt ett bröllops gästbok!

Men användningsområdena tar inte slut där. Eftersom varje bröllop är ett personanpassat evenemang för det lyckliga paret finns det massor av möjligheter till personanpassade produkter som champagneglas åt bruden och brudgummen, personanpassade tårtbrudpar, bröllopsgåvor, gästpresenter med mera.

Drycker

Med Epilogs valstillbehör blir det jättelätt att trycka varumärken på cylinderformade föremål som ölglas, kaffekoppar och termosmuggar! Beroende på storleken på din logga eller design kan du till och med skapa ett ställ och fylla bordet med flera delar och gravera dem på en och samma gång! Glas och andra vanliga material till dryckesbehållare funkar perfekt med laser och är otroligt populära att gravera på.

Dryckesbranschen har aldrig brist på produkter att anpassa, oavsett om det gäller flaskor, shotglas, vinflaskor och mycket mer. Med så många underlag att arbeta med använder barer/restauranger, bryggerier, destillerier och pubar runtom i världen lasersystem för att marknadsföra sina företag och produkter!

Smycken och mode

Alla har olika stilar och uttrycker sig med modet på olika sätt. Laser kan ge ett tillskott till personanpassningen av mode och smycken på ett antal olika sätt, vilket gör kläder och tillbehör precis lika unika som personen som bär dem. Med behandlade metaller eller metallmärkningsmedel har vi sett en enorm ökning av personanpassade hängsmycken, amuletter och andra smycken.

Lasern fungerar även perfekt för att skära örhängen, hängsmycken och amuletter! Att skära och gravera direkt på tyg ökar också. Lasermaskinerna blir snabbt ett populärt verktyg i kläd- och smyckesbranscherna, tack vare personanpassningen av jeans och skor och skärningen av värmeöverföringsmaterial åt t-shirtar och liknande.

Vilken är din bransch?

Är du intresserad av att lära dig hur ett Epilog lasersystem kan gynna ditt företag? Fyll i formuläret om du vill veta mer!

Få en broschyr och prover gratis

Fyll i formuläret nedan så skickar vi dig en broschyr med hela produktutbudet samt graverade och skurna prover som har gjorts med våra lasersystem. Inget är bättre än att se slutprodukten med egna ögon.

*
*
*
*
help desk software
Portions of this page translated by Google.