Instruktioner Lasergravera foton med Engravelab PhotoLaser Plus

Lär dig att snabbt förbereda för gravyr med hjälp av PhotoLaser Plus.

Med PhotoLaser Plus kan du gravera kundernas mest detaljrika foton PhotoLaser Plus – även de som kan vara kniviga att återge med laser, såsom kandskap eller under- eller överexponerade bilder. Med PhotoLaser Plus slipper du att gissa under dina fotograveringsprojekt. Efter att ditt foto har behandlats är det bara att skriva ut det till lasern med hjälp av våra föreslagna materialinställningar.

Låt oss ta en titt på hur processen fungerar.

Förbered foto

 1. Börja med att importera ett foto till PhotoLaser Plus. Välj alternativet Importera.

 2. Väljs sedan ett foto.

 3. Klicka nu på arbetsområdet för att placera fotot.

 4. Därefter ändrar du bildens storlek så att den matchar föremålet som ska graveras. I det här exemplet är gravyrföremålet 6" x 4".

 5. När fotot har rätt storlek för att matcha arbetsföremålet, samplar du om DPI:n till samma upplösning som du vill använda i lasern. I det här exemplet kommer vi gravera fotot med 600 DPI. Välj alternativet "Bildstorlek" från Bildmenyn högst upp på skärmen.

 6. Ange 600 för både horisontell och vertikal upplösning och klicka på Tillämpa.

 7. Allt som återstår nu är att tillämpa de förinställda materialfiltren på fotot och skicka fotot till lasern.

Tillämpa filter

 1. För att tillämpa filtren för ditt material väljer du "Fotolaser" > "Interaktiv" från Ovandlingsmenyn högst upp på skärmen.

 2. Med "Fotolaser"-panelen öppen kan du se originalfotot till vänster och ett provfoto i låg upplösning till höger.

 3. Nära den nedre högra sidan av panelen måste du se till att "Exkludera vitt" är markerat, liksom "Bevara original". Det här gör det enklare att behandla originalfotot för annat material vid senare tillfälle.

 4. Därefter klickar du på ikonen "Öppna mapp" och väljer mellan akryl, anodiserad, graveringsbar plast, glas, skinn, marmor eller trä.

 5. Notera de två trä inställningarna i alternativen – "Stor" och "Liten". Det lilla alternativet bör användas för bilder som är mindre än 3" x 3".

 6. I det här exemplet väljer vi det stora alternativet och sedan knappen "Öppna".

 7. Efter att PhotoLaser har tillämpat filtren och uppdaterar granskningsfönstret klickar du på "OK"-knappen för att slutföra processen.

Skriv ut till lasern

 1. Nu är det bara att skriva ut fotot från PhotoLaser Plus eller exportera fotot med hjälp av funktionen "Exportera bild" till dina favoritprogram för grafisk redigering för några sluttouchar.

 2. I det här exemplet skriver vi ut fotot från PhotoLaser Plus. Sedan visar vi en av de fantastiska nya Fusion Pro- funktionerna, IRIS™ kamerapositioneringssystem.

 3. Välj "Skriv ut" från Arkiv-menyn och välj sedan "Epilog Engraver" från skrivaralternativen och klicka på "OK".

 4. Med nya Fusion Pro och Dashboard är det bara att dra och släppa teckningen över föremålet som har placerats i systemet. Justera inställningarna för materialet och tryck på skriv ut för att skicka jobbet till lasern.

 5. I lasern trycker du bara på knappen "Kör" för att börja gravera.

 6. Det har aldrig förr varit enklare att återge dina kunders favoritfoton med fantastisk detaljrikedom. PhotoLaser Plus minskar tiden du spenderar på att förbereda konstverket för lasern och gör det enklare att få till förutsägbara, högkvalitativa resultat. Med ett Epilog Laser-system och PhotoLaser Plus kan du återge foton på trä, marmor, belagda metaller, akryl, glas och mer.Är du intresserad av en maskin från Epilog Laser? Fyll i formuläret här på sidan om du vill få en komplett produktutbudsbroschyr med graverade och skurna prover eller ring numret nedan för mer information.


Telefon: +46 33 20 43 00

Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*
help desk software