Lasrar för utmärkelsebranschen

Även om våra lasrar kan hantera många användningsområden började Epilog faktiskt inom utmärkelsebranschen år 1988. Sedan dess har våra kunder i den branschen gått från att gravera enkla namnskyltar på pokaler till att skapa unika, anpassade utmärkelser för alla typer av tillfällen. En av våra kunder arbetar till och med på den eftertraktade Grammy Award, som är den största prestationen i musikvärlden!

Epilog Laser täcker allt från utmärkelser till anställda till studentpokaler och mycket mer. Maskinerna är så mångsidiga och lättanvända att du kan skapa nästan alla sorters utmärkelser du behöver, snabbt och enkelt.

Laserskuren akrylpokal

Vad kan du skapa?

Oavsett om du personanpassar en pokal, skär egna akrylutmärkelser, lägger till namnskyltar på en minnestavla eller använder en mängd olika material för att skapa en engångsutmärkelse kan du med Epilogs maskiner skapa snygga  utmärkelser .

Föreställ dig möjligheterna

Epilog Lasers maskiner är kompatibla med många material. Lasergravyr på utmärkelser och priser är bara början! Personanpassade produkter säljer i mängder, så du kan tillverka produkter inom andra områden för att erbjuda en mängd olika produkter: anpassade skärbrädor, laserskurna hälsningskort och inbjudningar och till och med lasergraverad fotografier – det är bara  din  fantasi som sätter  gränserna !

Företagspris

Oavsett om du tilldelar priser till de bästa säljarna eller medarbetarna som ständigt gör det där lilla extra för att tjäna kunderna visar företagspriser medarbetarna att de är uppskattade. Uppskattade medarbetare är produktiva medarbetare som bidrar till  företagets  övergripande framgångar.

Akademiska priser

Akademiska prestationer bör uppmärksammas, från grundskolan till högre utbildning. Oavsett om du graverar ett diplom på en trätavla eller anpassar pokaler till ett segrande debattlag gör Epilogs maskiner det enkelt att skapa utmärkelser för att fira akademiska prestationer.

Idrottsutmärkelser

Epilogs system har länge använts för att producera idrottsutmärkelser inom allt från ungdomsidrott till idrott på seniornivå. Och det tar inte slut vid priserna. Andra produkter som säljer inom det här området omfattar graverade medaljer, deltagarprodukter som vattenflaskor eller band med mera! Så oavsett om du uppmärksammar lagets bästa spelare eller ett helt lag har Epilog det  du  behöver.

Utforska

Epilog Lasers system finns i en mängd olika branscher i världen, bland annat inom slöjd till skylttillverkning. Eftersom våra system är så mångsidiga och lättanvända brukar våra kunder sväva ut från sina vanliga användningsområden för att erbjuda kunderna mer. Med en provsamling full av inspiration (och kostnadsfria designfiler!) finns det i princip ingen gräns för de typer av saker du kan skapa  med en laser!

Enkel att använda

Det är lika lätt som att räkna till 3. Eftersom våra lasersystem i princip fungerar som vanliga skrivare är de  enkla att arbeta med.

lasermaskinsikon

Design

Skapa en ny sida i ditt grafikprogram. Importera eller skapa ditt egna mönster.

lasermaskinsikon

Installation

Skicka ditt mönster till lasern. I skrivardrivrutinen väljer du laserparametrarna du vill använda eller väljer en förinställd materialinställning från Epilogs omfattande databas.

lasermaskinsikon

Laser

Välj fil vid lasern, sätt ditt graveringsmaterial i maskinen, stäng luckan och tryck på GO. Lasern  sköter resten !

Maskinrekommendationer

Oavsett om du har ett litet företag eller en stor produktionsanläggning har vi lasersystemet som möter  dina  behov. Om du vill gravera utmärkelser och pokaler kan du överväga de här maskinerna eller se vår  fullständiga produktlinje.

Vad mer kan en laser göra?

Lasrar är mångsidiga maskiner som fungerar med många material och kan användas för att lägga till unika inslag i nästan  alla projekt. Titta på ett par andra populära laserområden.

help desk software
Portions of this page translated by Google.