lasergravör för streckkoder

Lasersystem för streckkodsgravering

Lasergravera dina streckkoder, serienummer och logotyper med ett Epilog Laser-system. Våra fiberlasersystem graverar eller märker direkt alla rena eller skiktade metaller, bland annat rostfritt stål, verktygsstål, mässing, titan, aluminium och mycket mer. På så sätt kan du skapa en mängd olika typer av märkningar på nolltid! Oavsett om du graverar en bit åt gången eller ett bord fyllt med komponenter så är en fiberlaser, med sin enkla konfigurationsprocess och precisa märkning, ett utmärkt val för anpassad streckkodsgravering.


ladda flera bitar att streckkodsgravera på samma gång

Gravera nästan vilken metall som helst

ladda flera bitar att streckkodsgravera på samma gång

Märk streckkoder på flera delar på en gång

Skapa en hållare och lägg dina delar eller etiketter och gravera streckkoder på hundratals delar åt gången. Du kan enkelt placera din hållare med delar i maskinen genom antingen den övre fönsterluckan eller framluckan.

gravering av en streckkod med flyttbar startpunkt

Flytta startpositionen

Placera enkelt dina föremål att gravera. Använd det övre vänstra hörnet som startposition, eller flytta laserhuvudet till en anpassad plats på graveringsbordet som bäst passar din del/komponent.

valstillbehör

Alternativ för valstillbehör

Lasergravera cylinderformade delar och verktyg med våra två typer av alternativ för valstillbehör: en fälgdriven vals med snabbinställning för enkla former, och en 3-backchuckvals för mer preciserad etsning.

gravering genom dubbla källor

Alternativ med dubbel laserkälla
(CO2 och fiber)

Lägg till funktionen att gravera och/eller skär akryl, trä, sten, gummi och mycket mer i ditt fiberlasersystem med vårt alternativ för dubbla källor. Vi lägger till koldioxidlasern för främsta laserflexibiliteten som finns tillgänglig.

An array of items in the Fusion Pro's large work area

Gravera stora delar och verktyg

Gravera till och med streckkoder på dina största delar och verktyg på upp till 48" x 36" x 12.25" (1219 x 914 x 311 mm) med vår lasermaskin Fusion Pro 48. 5G-acceleration, hastighet på 165 tum per sekund och IRIS™ kamerapositioneringssystem gör Fusion Pro till ett utmärkt val för tillverkning!

Få graverade prover och en broschyr med hela produktlinjen

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.GÅR DET ATT ETSA STRECKKODER PÅ STÖRRE FÖREMÅL?

Strålningen med den unika flygoptiska designen i våra system ger ett exceptionellt stort arbetsområde på upp till 1016 x 711 mm (40 x 28 tum)!

UTFORMAD FÖR ATT VARA LÄTTANVÄND

Det finns inget tillhörande program till vårt etsningssystem för streckkoder. Ställ in jobbet i ditt önskade designprogram och skriv ut till lasern.

VAD ÄR LASERKÄLLAN?

The fiber laser laser source creates a laser beam with a 1062 nm wavelength - ideal for etching metal and marking plastic.

SKAPA EN MÄRKNING AV HÖG KVALITET

Med möjligheten att gravera bilder på upp till 1200 dpi kan du till och med gravera streckkoder i de allra minsta dimensionerna.

ETSA FLERA SORTERS STRECKKODER

Du kan enkelt gravera 2D-, datamatris- och UPC-streckkoder eller andra typer av streckkoder, med en lasergravör från Epilog Laser.

GRAVERA FLERA DELAR PÅ SAMMA GÅNG

Skapa en hållare som du kan lägga dina delar i och gravera hundratals streckkoder på en gång. Ingen dedikerad operatör krävs.


Kontakta oss på +46 33 20 43 00 eller fyll i formuläret ovan för att lära dig mer!

Fyll i formuläret om du vill ha kostnadsfria graveringsprover och en broschyr med hela produktlinjen.
nedladdning av industrietsning
E-bok om streckkods- och industrimärkning

Fler än 50 sidor med information om streckkodsgravering och metalletsning, bland annat en titt på olika typer av märkningar som du kan göra med laser, tips på hur du förkortar de övergripande programtiderna och vilka typer av lasrar för metalletsning.


Ladda ned nu


Populära sidor


help desk software
Portions of this page translated by Google.