Håll temperaturen på vinet med de här pulverlackerade vinbägarna! De finns i en mängd olika färger och går garanterat hem hos kunderna. Beställ vinbägarna till nästa festliga evenemang eller en kväll med vännerna. De är passar även perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller inflyttningspresent! De robusta bägarna är snabba och enkla att anpassa och kommer att bli en kundfavorit på nolltid. Läs vidare eller titta på videon för att lära dig mer om detta gravyrprojekt för vinbägare!

Ladda ner motiv
Material som behövs


Vi använde en Fusion Pro 24 80-watt:
Rastergravering – Hastighet: 50 % // Effekt: 80 % // DPI: 500 // Center-center-gravyr


Steg 1: Förbered konstverket

Börja med att mäta bägaren och anpassa din design. Eftersom bägaren är böjd är det bäst att du väljer en design som får plats på bägarens övre del. Detta säkerställer att lasern inte hamnar ur fokus på bägarens böjda del när du graverar.

design till lasergraverade vinbägare

Steg 2: Installera din vals

Innan du installerar din vals, var noga med att sänka bordet för att göra tillräckligt med plats och stäng sedan av maskinen. Placera den roterande enheten (valsen) i det övre vänstra hörnet av bordet och koppla in den. Nu kan du slå på lasern igen.

Placera vinbägarna i lasermaskinen

Steg 3: Bestäm dina parametrar

Testa olika inställningar för hastighet/effekt/frekvens för dina bägare. Vi använde 50 % hastighet, 80 % effekt och 500 DPI på en 80-watt Fusion Pro 24.

Steg 3: Förbered ditt material

Placera dina bägare på valsen och jämna ut dem. Fokusera bordet, stäng locket och kör jobbet.

Lasergravera vingbägare

Steg 4: Rengör

När jobbet är klart ska du torka bort eventuella rester från bägarnas yta med en rengöringslösning och sedan skölja av dem med vatten. För detta projekt använde vi Blu från Enduramark.

Rengöring av lasergraverade vinbägare
Skölja av lasergraverade vinbägare
Lasergraverade vinbägare

Var kan du sälja lasergraverade vinbägare?

  • Onlinebutiker
  • Destillerier
  • Hantverksmässiga spritbutiker


Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*


help desk software