Ingen vill ha en urvattnad dryck, så gläns på ditt nästa party eller evenemang med dessa anpassade metallisbitar! Dessa roliga och praktiska nyhetsartiklar är bra för barer och restauranger, destillerier och mer. Med hjälp av ett metallmarkeringsmedel eller fiberlasermärkessystem gör lasergravering av rostfritt stål isbitar lätt som en plätt – läs vidare för att lära dig hur vi gjorde det.

Ladda ner motiv

Material som behövs


Vi använde en Fusion Pro 48 120w:

Gravering: Hastighet30 % // Kraft 100 % // DPI 300 // stuckigravering


Steg 1: Konfigurera

Spreja redskapen med ett jämnt lager av ditt metallmärkningsmedel på det önskade gravyrområdet. Låt det torka i minst 5 minuter. Om du ett fiberlasersystem kan du skippa det här steget.
Ladda ner motivet ovan och importera det till ditt grafikprogram. Gör justeringar efter behov.

grafik för lasergraverade isbitar av rostfritt stål

Steg 2: Förbered konstverket

Med Fusion Pros livekamera kan vi enkelt flytta konstverket till rätt plats på Epilog Dashboard. Om du inte har en Fusion Pro måste du se till att motivet är placerat där du vill ha det. Du kan rita en kontur runt motivet och skicka konturen till lasern och sedan aktivera Red Dot Pointer på din maskins kontrollpanel. Låt locket på lasern vara öppet när du kör testet och se Red Dot Pointer följa konturen. I ditt grafikprogram ska du justera motivet efter behov så att det passar klossarna.

Använd Fusion Pro kamera för att placera konstverk på isbitar av rostfritt stål

Steg 3: Skicka jobbet till lasern

Skicka jobbet till lasern med rätt parametrar för din maskins effekt. Du hittar rekommenderade materialinställningar i din maskins manual. När du använder ett metallmärkningsmedel börjar du på låg hastighet och hög effekt.

lasergraverade isbitar av rostfritt stål
isbitar av rostfritt stål efter anpassning
grupp med lasermarkerade iskuber av rostfritt stål

Var kan du sälja lasergraverad isbitar i rostfritt stål?

  • Mat- och dryckesaffärer
  • Onlinebutiker
  • Specialpresentbutiker
  • Restauranger och barer
  • Destillerier


help desk software