Lasergraveringskuddar och avtagbara kuddfodral är ett roligt och enkelt sätt att ge en mer personlig känsla för inredningen i hemmet. Dessa kuddfodral i fuskläder ger en stor kontrast när de graveras med lasern och kan anpassas med nästan vilken design eller text som helst med bara en knapptryckning. Få åtkomst till designfilerna och laserparametrarna nedan, så kommer du att lasergravera kuddar på nolltid!

Ladda ner motiv

Om du vill använda älgkonstverket kan du köpa det här.


Material som behövs


Vi använde en Fusion Pro 48 120w:

Gravering: Hastighet90 % // Kraft 15 % // DPI 300 // stuckigravering


Steg 1: Konfigurera

Öppna bildfilerna och anpassa dem om det behövs.

grafik för lasergraverade kuddar

Steg 2: Förbered konstverket

Med Fusion Pros livekamera kan vi enkelt flytta konstverket till rätt plats på Epilog Dashboard. Om du inte har en Fusion Pro måste du se till att motivet är placerat där du vill ha det. Du kan rita en kontur runt motivet och skicka konturen till lasern och sedan aktivera Red Dot Pointer på din maskins kontrollpanel. Låt locket på lasern vara öppet när du kör testet och se Red Dot Pointer följa konturen. I ditt grafikprogram ska du justera motivet efter behov så att det passar kuddfodralen.

Användning av Fusion Pro kamera för placera konstverket vid lasergravering av kuddar

Steg 3: Skicka jobbet till lasern

Skicka jobbet till lasern med rätt parametrar för din maskins effekt. Du hittar rekommenderade materialinställningar i din maskins manual. Generellt sett, vid gravering av tyger, rekommenderar vi att du börjar med hög hastighet, låg effekt och 300 DPI för att minska risken för gravering hela vägen genom materialet.

lasergraverade kuddar
kuddar efter anpassning

Var kan du sälja lasergraverade kuddfodral?

  • Som inflyttningsgåvor
  • Vid babyshowers
  • Bröllop- eller födelsedagspresent


Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*


help desk software