Nu för tiden är det många som efterfrågar miljövänligare alternativ till papper och plast. Som en direkt följd av detta har lasergraverade vinpåsar av tyg blivit en uppskattad lasergravyrprodukt. Canvas är ett mycket tåligt och mångsidigt tyg – och det är dessutom miljövänligt! Den här snygga tygpåsen är återanvändbar och blir den perfekta presenten till vinfantasten.

Ladda ner motiv

Material som behövs


Vi använde en Helix 60 W:

Vektor: hastighet 90 % // effekt 15 % // 300 DPI


Steg 1: Konfigurera

Placera tygpåsen på bordet och tejpa fast kanterna och handtagen så att de inte kommer i vägen. Ta måtten på påsen och justera storleken på motivet så att det passar.

Designfiler för lasergravering av vinpåsar av tyg

Steg 2: Förbered konstverket

Ladda ner motivet ovan och importera det till ditt grafikprogram. Gör justeringar efter behov. Se till att motivet hamnar där du vill att det ska hamna. Rita en kontur runt motivet, skicka det till lasern med hastigheten 100 och effekten 0 och slå sedan på Red Dot Pointer på maskinens kontrollpanel. Låt locket till lasern vara öppet och se på när Red Dot Pointer ritar upp konturen. Gå tillbaka till grafikprogrammet och gör justeringar av motivet så att det passar in på påsen.

lasergraverade vinpåsar av tyg

Steg 3: Skicka jobbet till lasern

Skicka jobbet till lasern med rätt parametrar för din maskins effekt. När det gäller canvas och de flesta tyger bör du starta med hög hastighet och låg effekt. Reducera även DPI-inställningen till 300 för att förhindra överdriven bränning.

När gravyren är klar är det bara att använda eller ge bort din nya, snygga vinpåse!
lasergraverad vinpåse av tyg
flera lasergraverade vinpåsar av tyg

Var kan man sälja lasergraverade vinpåsar?

  • Vingårdar
  • Vinbutiker
  • Spritbutiker
  • Specialpresentbutiker
  • Restauranger


Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*
help desk software