Kunder köper ofta en laser med en specifik eller några speciella applikationer i åtanke, så som att anpassa pulveröverdragna glas eller att gravera fotografier. Men eftersom Epilog Laser-maskiner är så mångfaldiga tar det inte lång tid innan företagsägare kommer på nya laserapplikationer som inte bara hjälper deras organisation, men också kan läggas till i deras tjänsteutbud. Ett bra exempel på detta är lasergravering av byggskyltar. Inte bara kan laserföretag med skyltfönster snabbt och enkelt skapa sina egna skyltar, men de kan även erbjuda denna tjäns till kunder. Verksamheter som banker, hotell, sjukhus och skolor behöver alltid skyltar på insidan och det är en fantastisk möjlighet för graverare att expandera sin produktlinje. Är lasergraverade byggskyltar något du kan tänka dig att utforska`? Se projekten nedan för laserparametrar, material och fullständiga instruktioner!

Ladda ner motiv

Material som behövs


Vi använder en Fusion Pro 80w:

Raster: hastighet 100 %//kraft 40 %/ 300 DPI

Vektor: Hastighet 50 % // Styrka 40 % // 100 F


Steg 1: Förbered konstverket

Öppna designfilen och ändra efter behov. Våra filer inkluderar kartor på företagscampus, beteckningsskyltar för anställda, instruktioner för posthämtningm osv.

Designa filer för lasergravering av skyltar

Steg 2: Konfigurera

Sätt in ditt plastblad i lasern. Vid användning av en Fusion Pro, dra och släpp din konst dit du vill att graveringen ska ske.

jobbhanterare vy av konstfiler för skyltar

För icke-Fusion Pro-maskiner, ställ in din sidstorlek till storleken av din plast och lägg filerna som ska graveras där du vill ha dem. Om du oroar dig för placeringen kan du alltid dra en vektorlåda runt varje del och köra ENDAST det jobbet med locket öppet och den röda punktpekaren på. Detta kommer att ge dig en visuell bild på var varje skylt kommer att graveras/skäras.

Steg 3: Skicka jobbet till lasern

När du är redo att skära/gravera, ta bort lådan du precis ritade och skicka jobbet till lasern.

lasergravering byggskyltar

Steg 4: Hopsättning

Efter att du har graverat och skuret den färgade plasten, skär plastbackningen till nödvändig storlek. Använd ställen för att ansluta de två bitarna och din lasergraverade och skurna byggskylt är klar!

lasergraverade byggskyltar
lasergraverade byggskyltar

Var kan du sälja lasergraverade skyltar?

  • Hotell
  • Skolor
  • Sjukhus
  • Bibliotek
  • Restauranger


Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*
help desk software
Portions of this page translated by Google.