De här basebollträmuggarna i trä är en fantastisk present för pappor, studenter, tränare och andra entusiaster! Med hjälp av vårt valstillbehör går det både lätt och fort att lasergravera basebollträmuggar. Vare sig du skapar en personlig present till en vän eller din älskling eller bara vill ha en ny och unik produkt att visa upp kommer de här lasergraverade basebollträmuggarna att bli en home run hos dina kunder!

Ladda ner motiv

Material som behövs


Vi använde 60 watt Helix:

Raster // Hastighet 40 % // Effekt 100 % // DPI 300 // Standarddarr // Center-centergravering


Steg 1: Förbered konstverket

Öppna designfilen och ändra efter behov. Då vi gör ett cylindriskt föremål på valstillbehöret måste du rotera ditt alster 90 grader, så att det stämmer överens med orienteringen av föremålet. Våra filexempel inkluderar enkla basebollsömmar liksom förslag på meddelanden som passar pefekt för tränare.

Designa filer för lasergraverade basebollträkoppar

Steg 2: Konfigurera

Installera valstillbehöret: Sänk graveringsbordet, ta bort vektorn eller graveringsbordet liksom spillbrickan och stäng av maskinen. Anslut valstillbehöret och starta lasern igen. Laserhuvudet kommer flyttas till en ny hemposition för valstillbehöret. Sätt i muggen: Placera basebollträmuggen på valstillbehöret. Använd ett vattenpass för att kontrollera att materialet ligger plant och ställ maskinen manuellt. Om du använder funktionen Center-centergravering ställer du in en ny hemposition i mitten av föremålet med hjälp av den röda prickpekaren som guide (se bild nedan).

ställ in valsen för lasergraverade basebollträmuggar

Steg 3: Skicka jobbet till lasern

När du är nöjd med grafiken och placeringen skickar du jobbet till lasern med korrekt parametrar för maskinen. Tryck på knappen GO så kommer du få en fantastisk present eller varuprov på bara några minuter!

lasergraverade basebollträmuggar i aktion
lasergraverade basebollträn i muggformat


Var kan du sälja lasergraverade basebollträmuggar?

  • Onlinebutiker
  • Sportbutiker
  • Som present på Fars dag
  • Gåvor till brudgummen


Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*
help desk software