Lasergravörer för egna pokaler, skyltar och streckkoder och mycket mer med en laser från Epilog!

Kontakta oss på +46 33 20 43 00 eller fyll i formuläret för att veta mer!

Fyll i formuläret nedan om du vill ha kostnadsfria graverade och skurna prover samt en broschyr med hela produktlinjen.


högdetaljerad gravering av aztekkalendern

Gravera mycket detaljerade motiv

Ett lasersystems förmåga att gravera högupplösta mönster på trä i hög hastighet visar vilken otrolig rörelsekontroll som är inbyggd i våra lasersystem. Du kommer att kunna gravera bilder som verkligen kommer att ta dina kunder med storm!

laserskärning av papper

Laserskurna skyltmönster

Laserskär invecklade typsnitt och mönster för utomhus- och inomhusskyltar med våra koldioxidlasrar. Du kan enkelt laserskära akryl, plast, trä och andra skyltmaterial med hjälp av ett lasersystem från Epilog. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för ditt lasersystem!

red dot pointer

Flampolerade kantsnitt

Med ett Epilog Laser-system kommer du att uppnå den bästa kantkvaliteten för laserskuren akryl med en laser av mindre format. Epilogs kombination av avancerad rörelsekontroll och precisionsrör är det som ger systemen med högst kvalitet i branschen, vilken hjälper dig att utveckla din verksamhet.

lasergraverad whiskytunna av trä

Personanpassa vilken produkt som helst

Välj vilken produkt du vill och ge den din personliga stämpel genom att lägga till en logotyp, ett foto eller ditt eget mönster. Tack vare förmågan att gravera så många olika material kommer du att sätta din personliga prägel på så många produkter du kan.

gravering genom dubbla källor

Alternativet för dubbla laserkällor

Lägg till möjligheten att gravera och märka metaller i ditt koldioxidlasersystem med vårt alternativ för dubbla källor i serien Fusion. Vi lägger till fiberlasern för främsta laserflexibiliteten som finns tillgänglig.

laserutskärning med eview camera

Alternativ för eView Camera-system

För att du enkelt ska kunna placera på förhand tryckta föremål du vill laserskära erbjuder Epilog dig alterantivet eView Camera med en 3-kameradesign som söker efter registreringsmarkörer på ditt föremål för att kunna skära perfekt.

Få graverade och skurna prov och en broschyr med hela produktlinjen

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

Ja

ANVÄND EN MÄNGD OLIKA MATERIAL

Oavsett om du arbetar med trä, marmor, glas, läder, tyger, papper, metall eller andra material så har vi ett lasersystem som passar dig!

UTFORMAD FÖR ATT VARA LÄTTANVÄND

Lasern kopplas till din dator precis som en skrivare via USB eller Ethernet. Använd ditt önskade designprogram och börja gravera!

SÄKER ATT ANVÄNDA HEMMA ELLER PÅ KONTORET

Laserns sammankopplade metallutrymmen gör lasern säker att använda hemma eller på kontoret.

VI HJÄLPER DIN KREATIVITET ATT BLOMSTRA

Är du osäker på vad du vill skapa? Epilog tillhandahåller inspirerande resurser i vår exempelklubb och på vår supportersida på Facebook.

PRISVÄRD DESIGN

För en minimal investeringssumma kan du börja gravera och skära med ditt eget professionella lasersystem. Kör igång på nolltid!

HÅLLBARA OCH LUFTKYLDA LASERRÖR

Epilogs laserrör av metall och keramik är utgör en kombination av längre hållbarhet och lägre återladdningskostnader och ger gravering av högre kvalitet.help desk software
Portions of this page translated by Google.