Epilog Zing Lasergravyrmaskin

Epilog Zing Lasergravyrmaskin är instegsmodellen är Epilogs produktlinje i litet format med hög kvalitet. De är perfekta för allt från användning i hemmet till att starta en verksamhet, och Epilogs Zing Lasergravyrmaskin ger dig gravering av hög kvalitet till det låga pris du letar efter.

Vare sig du letar efter din första laser för att starta din verksamhet inom gravering och skärning, eller om du vill lägga till en andra laser, är Epilog Zing ett fantastiskt val, med enastående graveringskvalitet och ett billigt pris.

Och vi är stolta över att kunna säga att den är till 100 % utformad, konstruerad och byggd i USA!


Valstillbehör för cylindriska objekt

Valstillbehöret låter dig gravera vinflaskor, muggar, glas, ficklampor och mycket mer.

Vi presenterar Zing 24 Laser valstillbehör! Nu kan du gravera vinflaskor, muggar, glas, ficklampor och andra cylindriska objekt upp till 5,25 tum (133,4 mm) i diameter med Epilog Zing Laser.

Systemet är så enkelt och intuitivt att använda att du kan växla från ett glas till ett annat på sekunder – utan att ens ta bort tillbehöret från gravören! Dessutom erbjuder vår egna designfunktion exakt bildskalning utan att du behöver ange diameter- eller omkretsberäkningar.

Montering är enkel, du placerar bara din produkt på valstillbehöret, höjer eller sänker saxlyften för att nivellera graveringsområdet, och skriver ut till lasern!

*Valstillbehöret är inte tillgängligt för Zing 16.*PhotoLaser Plus-programvara

Programvara för fotobearbetning som optimerar dina fotografier för gravering på en rad olika material.

PhotoLaser Plus tar fotogravering med din Epilog Zing Starter Series-laser till en ny nivå genom att enkelt bearbeta foton för gravering på alla typer av material.

Letar du efter ett system som graverar enastående fotografier? Eller ett system som graverar foton på ett konsekvent och förutsägbart sätt för dina kunder?

Epilog Laser har gått ihop med CADLink för att erbjuda dig branschens bästa programvara för fotobearbetning: PhotoLaser Plus. Det användarvänliga programvarugränssnittet och de kraftfulla verktygen för fotobearbetning låter dig skapa fotograveringar av branschens högsta kvalitet.Vector skärrutnät

Skapa bättre kantkvalitet när du laserskär.

Vector-skärrutnätet på Epilog Zing-lasern används för att lyfta de material som skärs upp från arbetsytan. Detta låter laserstrålen passera rakt igenom det material du skär och minskar betydligt reflektioner på undersidan.

Utrymmet under vektorrutnätet är anslutet till avgasutloppet, så rök tas bort, inte bara från materialets ovansida men även från undersidan.

Epilog Lasergravyrmaskin, modeller

Två modeller att välja mellan, för att uppfylla dina behov.

Epilog Zing 16 Lasergravyrmaskin: Instegsmaskinen i vår laserproduktlinje, Epilog Zing 16, erbjuder ett arbetsområde på 16 x 12 tum, men med gravering av högsta kvalitet. Lasersystemet med litet format, bra pris och hög kvalitet, från Epilog Laser. Vi har inte dragit ned på kvaliteten - chassi av metall, komponenter av högsta kvalitet, och den graveringskvalitet som Epilog är känt för. Allt detta, och dessutom tillverkat i USA!

Epilog Zing 24 Lasergravyrmaskin: Byt till Epilog Zing 24 för ett större arbetsområde (24 x 12 tum) som är anpassat till de flesta standardgraveringsmaterial. Ett större arbetsområde och fler funktioner gör denna laser till ett rimligt val för de som behöver fler funktioner än de som erbjuds av en nybörjarmaskin. Med ett stort arbetsområde på 24 x 12 tum (610 x 305 mm) kommer du enkelt att kunna placera graverbara material av den vanligaste storleken, och effektalternativ på upp till 60 watt betyder att du kan skära igenom tjockare material och gravera med högre hastigheter. Epilog Zing 16-lasersystemet är ett kraftfullt alternativ inom lasersystem på nybörjarnivå.

Tekniska specifikationer för Epilog Zing-serien

Epilog Zing 16 Epilog Zing 24
Graveringsområde 16 x 12 tum
(406 x 305 mm)
24 x 12 tum
(610 x 305 mm)
Maximal materialtjocklek 4.5" (114 mm) 7.75" (197 mm)
Lasereffekt 30 eller 40 watt 30, 40, 50 eller 60 watt
Laserkälla Högteknologiska, digitalt kontrollerade och luftkylda CO2-laserrör är helt modulära, permanent uppriktade och fältersättningsbara.
Intelligent minneskapacitet Lagring av flera filer, upp till 64 MB. En rullande buffert låter filer av valfri storlek graveras.
Air Assist Anslut en luftkompressor till vår inkluderade Air Assist för att ta bort hetta och brandfarliga gaser från skärytan, genom att rikta en konstant ström av komprimerad luft över skärytan.
Laser Dashboard Laser Dashboard™ kontrollerar din Epilog Lasers inställningar från en lång rad av olika programvarupaket – från designprogram till kalkylbladsapplikationer till CAD-ritningspaket.
Red Dot Pointer Eftersom laserstrålen är osynlig ger dig Red Dot Pointer på Epilogs Zing Laser en visuell referens för att placera var lasern kommer att aktiveras.
Flyttbar hemposition När du graverar objekt som inte enkelt kan placeras i det övre hörnet av lasern kan du ställa in en ny hemposition för hand genom den användbara funktionen Movable Home Position på Zing-lasern.
Driftslägen Optimerade raster-, vektor- eller kombinerade lägen.
Rörelsekontrollsystem Mikro-stegmotorer med höga hastigheter
Lager X-axel Skyddat kullager på en keramikbelagd guideskena av aluminium.
Bälten Avancerade Kevlar-bälten av B-stil.
Upplösning Användarkontrollerad från 100 till 1000 dpi.
Kontroll över hastighet och kraft Styr hastighet och effekt genom datorn eller manuellt i steg om 1 till 100 %. Vektor-färgmappning länkar hastighet, effekt och fokus till valfri RGB-färg.
Utskriftsgränssnitt 10 Base-T Ethernet eller USB-anslutning. Kompatibel med Windows® XP/Vista/7/8/10.
Storlek (B x D x H) 28.75" x 22.125” x 11.75”
(730 x 562 x 298 mm)
38" x 27.25" x 15" (965 x 692 x 381 mm)
Vikt 95 lbs (43 kg) 140 lbs (64 kg)
Elektriska krav Automatiskt växlande strömförsörjning passar till 110 till 240 volt, 50 eller 60 Hz, enfas.
Maximal bordsvikt Zing 16 och 24 har en statisk bordsvikt på 22,7 kg (50 lb) och en lyftbordsvikt på 11,5 kg (25 lb).
Ventilationssystem 350–400 CFM (595–680 3/hr) externt avgasutlopp till utsidan eller ett internt filtreringssystem krävs. Det finns en utgångsport, 4 tum i diameter.

Videoklipp för Zing Lasergravyrmaskin

Titta på videoklipp om de kreativa laserapplikationer som finns tillgängliga för ägare av Epilog Zing-lasergravyrmaskin, och det stora utbud av material som Epilog Zing-kan gravera och märka.

Kreativ laseranvändning

Träglasögon

Användningsområden för företagare och entreprenörer.

Titta nu

Gravering av aztekkalendern

aztekkalender, gravyr

Vi graverar vår kända avbildning av aztekkalendern med en Zing Laser.

Titta nu
Gravera Skär
Trä x x
Akryl x x
Textil x x
Glas x
Belagda metaller x
Keramik x
Delrin x x
Väv x x
Läder x x
Marmor x
Matt skiva x x
Melamin x x
Papper x x
Mylar x x
Spånskiva x x
Gummi x x
Träfaner x x
Glasfiber x x
Målade metaller x
Kakel x
Plast x x
Kork x x
Corian x x
Anodiserat aluminium x
Rostfritt stål *
Mässing *
Titanium *
Råmetaller *
* Koldioxidlasrar kan märka råmetaller när de täckts med en lösning för att märka metaller. För mer information, se vår sida om lasermärkning av metall.
Har du ett material som du vill att vi testar? Vårt applikationsteam hjälper dig gärna.

Vi är stolta över att kunna säga att alla Epilogs lasersystem är till 100 % utformade, konstruerade och tillverkade i USA, i vårt huvudkontor i Golden, Colorado.

Ja! Till och med vår berömda graverade aztekkalender skapades med Epilog Zing-lasergravyrmaskin. Epilog Zing är inte lika snabb som Legend-serien, men bildkvaliteten är typisk för Epilog.

Ja! Det är hög efterfrågan på personanpassade och skräddarsydda produkter. Att lägga till en lasergraveringstjänst i din aktuella verksamhet är ett utmärkt sätt att nå nya potentiella kunder och erbjuda en uppskattad tjänst åt dina nuvarande kunder. Om tvivlar på hur lukrativt det är att äga ett koldioxidlasersystem kan du gå in på vår sida med användningsområden eller läsa våra många berättelser från framgångsrika kunder.

En del statistik om lönsamheten med lasergraverade produkter finns på webbsidan för LaserBits, som är en leverantör av laserkompatibla material. Där hittar du inköpspriser för laserkompatibla råmaterial och rekommenderade återförsäljningspriser för samma produkter när de har lasergraverats.

Se även våra nya starta eget-guide om att starta företag inom lasergravering och -skärning om du vill veta konsterna och knepen med att starta ett nytt laserföretag.

Du kan gravera inskannade foton, logotyper, punktmatriser, andra bilder, text och AutoCAD-filer. I grunden kan du gravera allt som går att skriva ut.

För att skära behöver du vektorbaserad grafik, t.ex. en .eps-fil eller Illustrator-fil.

Kom ihåg att graveringsresultaten blir bättre ju högre kvalitet det är på den grafik du arbetar med.

Ja. Våra fiberlasersystem kan märka nästan alla sorters råmetall permanent. Fiberlaserserien har utformats med en kombination av prisvärdhet och kvalitetsresultat i åtanke. Serien Fusion M2 har ett arbetsområde på 32 x 20 tum (812 x 508 mm) eller 40 x 28 tum (1016 x 711 mm). Den plana flygoptiksdesignen i Fusion M2 är revolutionerande för ett fiberlasersystem och märker metall över en stor arbetsyta på kort tid.

Även om våra koldioxidlasersystem främst är till för att gravera och skära icke-metalliska material kan de också användas för att märka metall med hjälp av en metallmärkningsförening. Ladda ned vår PDF för att ta reda på mer om metallmärkning med ett</a> koldioxidlasersystem.

Eftersom vi använder koldioxid- och fiberlaser med låg styrka (30 till 120 respektive 10 till 50 watt) kommer strålen tydligt märka belagd och rå metall, men våra system är inte optimalt utformade för metallskärning. Våra fiberlasersystem kan vara kompatibla med skärning av tunna metaller då vi har sett att det går bra med tunt foliepapper på upp till 0,012 tum med våra fiberlasrar.

Kontakta vårt Applications Lab om du vill diskutera metallskärning och se om det fungerar med våra system!

Ja, lasern är helt säker att använda. Det är en klass 2-laser med 1 mW med kontinuerlig våg på högst 600–700 nm, vilket innebär att lasern är säkrad med sammankopplade enheter så att den inte körs med systemets luckor öppna. Det krävs ingen särskild säkerhetsutrustning för att köra lasern.

Driftskostnaderna för lasern kan enkelt beräknas genom att ange dina elektricitetskostnader i följande formel, även med vår mest energikrävande laser, på 120 watt.

Typisk maximal elkonsumtion = 1560 watt (detta förutsätter full effekt, lasern konstant på). Om ström kostar 0,075 USD/KWH i ditt område kostar det 0,117 USD/timme att driva lasern. Eller runt 12 cent i timmen, eller 96 cent i timmen under en 8-timmarsdag. (1560 x 0,075)/1000 = 0,117

Nej, en enda laser sköter allt! Våra koldioxidlasersystem graverar och skär de flesta icke-metalliska materialen samt belagd metall. Information om vilka material du kan gravera på och skära finns på vår sida Material .

Du kan ställa in lasern på att endast gravera (rasterläge), endast skära (vektorläge) eller att köra båda funktionerna i ett kombinationsläge. Lasern känner vilka delar den ska gravera och skära baserat på linjebredden, som du enkelt konfigurerar i ditt grafikdesignprogram.

Att investera i en ny dator är ett utmärkt sätt att se till att du får ut så mycket som möjligt av din nya laserutrustning. Varför då? Jo, för att moderna program kräver mycket av processorns hastighet och minne för att fungera. En bra dator kommer inte att betyda en enorm skillnad i hur din laser fungerar, men jämfört med en långsam dator kommer en ny dator att spara massvis med tid och frustration när du ska skapa konststycket som du ”skriver ut” till lasern. Många användare köper inte nya datorer för att använda dem med sin nya laser eftersom deras aktuella datorer redan fungerar väl för det. Det finns ingen magisk gräns som gör en dator för långsam. Om det känns bekvämt med din aktuella dators prestanda och hastighet behöver du förmodligen inte köpa ny dator. Följande rekommendationer är bara alternativ att överväga om du behöver en ny dator.

En ny dator behöver inte vara dyr för att fungera ordentligt! Även många av datorerna i det nedre prisspannet fungerar bra med laserprogram. Så länge du inte köper den absolut billigaste datorn bör det går bra. Något att undvika är dock processorerna Intel Celeron. Det är bra processorer som fungerar med lasern, men de bearbetar inte grafik med hastigheten som de flesta lasrar kräver.

  • Operativsystem: Alla nya Epilog-lasrar är utformade för att fungera med alla versioner av operativsystemet Windows 2000, XP, Vista, 7, 8 eller 10.

    Serien Fusion Laser är också kompatibel med Macs operativsystem OS X 10.7 och senare. Läs mer om Fusion Mac Driver här.
  • RAM (Random Access Memory): 512 MB rekommenderas. RAM-minnet är som ett slags korttidsminne. Det är snabbt, redo för datorn att använda och får tidskrävande aktiviteter att gå mycket fortare, om du har mycket minne. De flesta användarna märker ingen skillnad om de lägger till mer än 512 MB i sitt system, men nästan alla användare märker skillnaden i hastighet som 512 MB ger jämfört med 256 MB (256 MB är i princip snäppet under 512 MB).
  • Processorns hastighet: Ju snabbare processorn är, desto fortare går det att utföra fler aktiviteter. Även om det inte är nödvändigt att köpa den snabbaste processorn som finns bör du antingen ha en AMD Athalon- eller en Pentium 4-processor (köp inte en dator som har en Intel Celeron-processor, eftersom de är för långsamma för grafikanvändning). Processornas hastighet ökar ständigt, men processor som är 2,0 GHz eller snabbare är bra att börja med.
  • Nätverkskort (10/100): Alla nya datorer har ett nätverkskort (10/100) som standardutrustning. Förutom att du med den här tekniken kan koppla ihop flera datorer i ett nätverk kan du också skriva ut direkt från datorn till Epilogs system. Epilog skickar med en nätverksdelningskabel med varje lasersystem så att en dator kan skriva ut till en enstaka Epilog-system.
  • Hårddisk (20–30 GB): Det här är ett permanent minne i datorn. Många användare anser att man inte kan få för mycket hårddiskutrymme, men för de flesta av laserns användningsområden blir 20 eller 30 GB lagom för ett par års lagring. Tack och lov bygger de flesta datortillverkarna in hårddiskar med åtminstone 20 GB i dagens moderna datorer. Om du är osäker bör du köpa mer hårddiskutrymme än vad tror att du kommer att behöva. Det är så billigt att det är värt att vara på den säkra sidan.
Zing 24 kan hålla objekt på valstillbehöret av fälgtyp med en diameter på upp till 5,25 tum.
Zing 16 och 24 har en statisk bordsvikt på 22,7 kg (50 lb) och en lyftbordsvikt på 11,5 kg (25 lb).
Skicka oss ett meddelande eller ring på +1 303 277 1188. Vi tillhandahåller gärna alla de svar du letar efter.

Få en gratis broschyr och prover

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.


laser engraver brochure
help desk software
Portions of this page translated by Google.