zing laser machine series

Epilog Zing Lasergravyrmaskin

Zing-seriens lasermaskiner för nybörjare ger allt annat än en nybörjares gravyr- och skärningsresultat. Dessa billiga skrivbordsenheter är det perfekta valet för dig som startar din verksamhet eller vill lägga till en andra laser.

mini helix laser machines

Epilog Legend Lasergravyrmaskin

Uppgradera dina produktionsmöjligheter med ett system i laserserien Legend. Laserserien Legend har gravyr- och servomotorer på upp till 1200 dpi för upp till 30 % högre hastighet och omfattar tre populära modeller: Lasersystemen Epilog Mini 18, Mini 24 och Helix.

fusion laser machine series

Epilog Fusion M2 Lasergravyrmaskin

Laserserien Fusion M2 är det senaste tillskottet i Epilog Lasers samling med flatbäddssystem och innehåller arbetsområden och laserrörsalternativ med högre Watt-antal för bättre effekt och kraftigare skärningsmöjligheter. Du kan gravera, skära och märka alla sorters material med lasersystemet Fusion M2 som har högsta tillgängliga skärningskvalitet.

laser machines epilog fiber lasers

Epilogs fiberlasersystem

Gravera streckkoder, serienummer och logotyper på rå metall och etsa plastobjekt och verktyg. De flygoptikdrivna flatbäddssystemen är den perfekta lösningen för att gravera på råmetalldelar och plast på ett billigt sätt.


Epilog G2 Galvo Lasergravyrmaskin

Det nyaste tillskottet till Epilog Laser-familjen är serien G2 Galvo fiberlaser. Tack vare en unik, dynamisk fokallins har vi lyckats skapa den första galvolasern med ett graveringsområde på 24 x 24 tum (609 x 609 mm) och fast position.

help desk software
Portions of this page translated by Google.