zing-lasermaskinserie

Epilog Zing Lasergravyrmaskin

Zing-seriens lasermaskiner för nybörjare ger allt annat än en nybörjares gravyr- och skärningsresultat. Dessa billiga skrivbordsenheter är det perfekta valet för dig som startar din verksamhet eller vill lägga till en andra laser.

mini helix lasermaskiner

Epilog Legend Lasergravyrmaskin

Uppgradera dina produktionsmöjligheter med ett system i laserserien Legend. Laserserien Legend har gravyr- och servomotorer på upp till 1200 dpi för upp till 30 % högre hastighet och omfattar tre populära modeller: Lasersystemen Epilog Mini 18, Mini 24 och Helix.

fusion lasermaskinserie

Epilog Fusion Pro Laser-serien

Fusion Pro Laser-serien är det senaste tillskottet till Epilog Lasers sortiment av lasermaskiner, den har vår största arbetsplats, snabbast hastigheter, och hittills högst gravyrkvalitet tillsammans med pekskärsmkontroller och vårt nya IRIS™ kamerabaserade positioneringssystem.

epilog fibermark lasermaskin

Epilog FiberMark S2

Gravera streckkoder, serienummer och logotyper på rå metall och etsa plastobjekt och verktyg. De flygoptikdrivna flatbäddssystemen är den perfekta lösningen för att gravera på råmetalldelar och plast på ett billigt sätt.


Epilog G2 Galvo Lasergravyrmaskin

Tack vare en unik, dynamisk fokallins är G2 Galvo fiberlaser den första galvoenheten med ett graveringsområde på 24" x 24" (609 x 609 mm) och fast position.

help desk software
Portions of this page translated by Google.