Minne i maskinen

Genom att inkludera 64 MB RAM i varje system i Legend-serien är det snabbt och bekvämt att organisera dina utskriftsjobb, medan du säkerställer dataintegritet. Skriv ut dina jobb till lasern och använd sedan din dator för andra uppgifter. Till skillnad från Epilog förlitar sig många lasersystem på en USB-anslutning för att hålla igång lasersystemet. Minnet i systemen i Legend-serien garanterar att du inte behöver bekymra dig om att datorn kraschar, om att USB-sladden är för lång eller att skärmsläckaren tänds och förstör ditt jobb.

Skicka hur många standardfiler till datorn som du vill, och kör dem i den ordning du vill. Det inbyggda minnet förbättrar din jobbhantering genom att låta dig välja och köra det jobb du vill, och köra det igen genom att helt enkelt bläddra den till rätt filnamn. Den obegränsade rullbufferten tar automatiskt hand om utskriftsfiler av nästan vilken storlek som helst.

Vi har även byggt in en permanent jobbförvaring in Legend-serien, så att du kan lagra dina vanligaste jobb i lasern. Sätt bara på din laser och starta jobbet!

Fördelarna med ett minne i maskinen:

  • Spara dina vanligaste jobb i lasern.
  • Välj att köra om filer du har skickat till lasern.
  • Radera jobb när du är klar med dem, från kontrollpanelen.
  • Inga förstörda jobb om skärmsläckaren tänds eller USB-sladden är för lång.

Fler funktioner hos Legend-lasernPopulära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.