Tillverkade i USA

Som all utrustning från Epilog har varje system i FiberMark-laserserien tillverkats i USA. I en ny och högteknologisk anläggning vid foten av Rocky Mountains i Golden, Colorado, utformas, konstrueras och tillverkas Epilogs lasersystem i USA.

Epilog har tillverkat lasersystem sedan 1988. Vi uppskattar alltid återkoppling från kunder för att hjälpa oss att kontinuerligt förbättra vår utrustning med de senaste utvecklingarna, så att vi kan ge dig bästa möjliga värde för pengarna.

Vi strävar efter att använda delar av högsta möjliga kvalitet för varje komponent i vårt system. Med över 90 % av delarna tillverkade i USA är vi stolta över att utforma och tillverka det bästa lasersystemet på marknaden.

Från den första lasern som "skriver ut" direkt från CorelDRAW till det första valstillbehöret, vidare till det första stora bordet, den första 100-wattslasern, den första LCD-skärmen och den första ... Ja, du fattar poängen! Epilog är branschens ledande innovatör av användbara funktioner som gör att din verksamhet löper smidigare och mer lönsamt. Kontakta oss och låt oss visa dig hur allt vi tillverkar är konstruerat med dina behov i åtanke.


Fler fiberlaserfunktionerPopulära sidor

help desk software