metall etsa polera glödga lasergravyr på rostfritt stål

Lasermaskiner för metallgravyr

Lasergravera dina streckkoder, serienummer, text och logotyper med en Epilog Laser-maskin. Våra fiberlasermaskiner graverar eller kan märka alla sorters metaller, bland annat rostfritt stål, verktygsstål, mässing, titan, aluminium och mycket mer. På så sätt kan du skapa en mängd olika typer av märkning på nolltid! Oavsett om du graverar en produktetikett åt gången eller ett fullt bord med komponenter gör Epilogs enkla installationsprocess, jobbhanteringfunktioner och precisa märkningskapacitet våra fiberlasermaskiner till ett utmärkt val för dina metall- och plastmärkningskrav.

Epilog Fusion Pro fiberlaser

Lasermaskinen Fusion Pro är Epilogs största fiberlasermaskin med flatbädd och är perfekt för att gravera streckkoder, text och logotyper på metaller och industriplast. Fusion Pro är tillgängligt som modeller i 32" x 20" (812 x 508 mm) och 48" x 36" (1219 x 914 mm) och har våra högsta graveringshastighet och vår standardmässiga industrikvalitet.Metalltyper som är kompatibla med en fiberlasermaskin:

  • Rostfritt stål
  • Aluminium
  • Titanium
  • Mässing
  • Koppar
  • Silver
  • Guld
  • Härdade metaller
  • Järn
  • Och många fler!
Materialslista

Funktioner och fördelar med metallmärkningsmaskiner

ladda flera bitar att streckkodsgravera på samma gång

Märk flera delar samtidigt.

Skapa en hållare för att strömlinjeforma streckkodsmärkningen och gravera mönster på hundratals delar på en kort stund. Du kan enkelt placera din hållare med delar i maskinen genom antingen den övre fönsterluckan eller framluckan.

gravering av en streckkod med flyttbar startpunkt

Ställa in startläge

Ställ bara in en tillfällig startposition för att gravera eller märka unikt formade föremål. Använd det övre vänstra hörnet som startposition, eller flytta laserhuvudet till en anpassad plats på graveringsbordet för att snabbt bearbeta enstaka delar eller komponenter.

valstillbehör

Alternativ för valstillbehör

Lasergravera cylinderformade metalldelar och verktyg med våra två typer av alternativ för valstillbehör. En fälgdriven vals används för snabbinställning och enkla former, och en 3-backchuckvals är tillgänglig för mer preciserad metallmärkning och etsning.

gravering genom dubbla källor

Alternativ med dubbel laserkälla (koldioxid och fiber)

Lägg till funktionen att gravera och/eller skär akryl, trä, sten, gummi och mycket mer i din fiberlasermaskin med vårt alternativ för dubbla källor. Vi lägger till koldioxidlasern för främsta laserflexibiliteten som finns tillgänglig.

ladda flera bitar att streckkodsgravera på samma gång

Gravera stora delar och verktyg

Gravera till och med streckkoder på dina största delar och verktyg på upp till 48" x 36" x 12.25" (1219 x 914 mm x 311 mm) med vår lasermaskin Fusion Pro 48. Den flygande optikdesignen ger störst arbetsyta tillsammans med en mängd andra praktiska tillägg och funktioner som inkluderar IRIS™ kamerabaserade positioneringssystem!

Få graverade prover och en broschyr med hela produktlinjen

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

Ja
Lasersystemet Epilog Laser Fusion M2

Deep metal engraving on an engine valve cover with an Epilog fiber laser machine.Vanliga frågor och lasermärkning och -gravyr på metall

GÅR DET ATT MÄRKA OCH GRAVERA STORA FÖREMÅL?

Strålningen med den unika flygoptiska designen i våra system ger ett exceptionellt stort arbetsområde på upp till 1016 x 711 mm (40 x 28 tum)!

ÄR DET ENKELT ATT MÄRKA METALL MED EN LASER?

Eftersom systemen är utformade för att vara lättanvända finns det inget särskilt program med våra metallmärkningsmaskiner. Ställ in jobbet i ditt önskade designprogram och skriv ut till lasern.

VAD ÄR LASERKÄLLAN?

Fiberlaserns laserkälla skapar en laserstråle med en våglängd på 1062 nm. Den är utmärkt vid metall- och plastmärkning.

GÅR DET ATT MÄRKA MED HÖG KVALITET?

Med kapacitet att lasergravera upp till 1200 dpi går det till och med att gravera streckkoder med de allra minsta måtten och lasermärka text så smått som 2 punkter som ändå går att läsa.

KAN LASERN ETSA FLERA TYPER AV STRECKKODER?

Du kan enkelt gravera 2D-, datamatriskoder, linjära koder och UPC-streckkoder eller andra typer av streckkoder, med en lasergravör från Epilog Laser.

KAN LASERN LASERGRAVERA FLERA DELAR PÅ EN GÅNG?

Skapa en hållare som du kan lägga dina delar i och gravera hundratals streckkoder på en gång. Ingen dedikerad operatör krävs.Kontakta oss på +46 33 20 43 00 eller fyll i formuläret ovan för att lära dig mer!

Fyll i formuläret om du vill ha kostnadsfria graveringsprover och en broschyr med hela produktlinjen.

Begär broschyrer och prover

help desk software
Portions of this page translated by Google.