Epilog Laser

Lasergravyr och graveringsmaskiner

Lasergravera grafik, text och foton på en mängd olika material Be om priser och gratisprover
CO2-lasergravör

Vad kan man skapa
med en lasergraveringsmaskin?

Epilog CO2-lasergraveringsmaskiner såsom enheterna i serierna Fusion Maker, Fusion Edge och Fusion Pro ger dig oändliga möjligheter. CO2-lasergraveringsmaskiner är mer mångsidiga än handöverfräsar eller fräsmaskiner och kan snabbt och enkelt anpassa träföremål och produkter, gravera glas eller keramikmuggar, etsa på sten eller plast, märka belagda metallplattor, trycka på tyg och läder och väldigt mycket mer!

Tack vare Epilogs användarvänliga design, gravyrprecision, repeterbarhet och snabba hastigheter ger dessa lasergraveringsmaskiner alla, från nybörjare till erfarna företagare, möjlighet att göra sina idéer och produkter på några minuter. Eftersom den är designad för att vara lika enkel att använda som en kontorsskrivare, så gör en CO2- eller fiberlasergraveringsmaskin att du kan skapa mönster med önskad programvara för grafisk design och "skriva ut" det direkt på alla produkter med din lasermaskin.

Vilka material är kompatibla?

Märk ett brett spektrum av material, inklusive metaller och industriplaster

Trä Extruderad eller gjuten akryl Textil
Sten, marmor och granit Läder Anodiserat aluminium
Papper och kartong Stämpelgummi Och många fler!
Se hela materiallistan

Få broschyrer och prover

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

Det är enkelt att gravera!

Skriv ut till din laser från alla grafikprogram

Lasermaskiner fungerar på samma sätt som kontorsskrivare, så processen är enkel. Att skära och gravera med en Epilog är lika enkelt som att följa dessa tre steg: välj mönster och utskrift, förbered lasern för ditt material med hastighets- och effektinställningar och tryck på GO för att starta!

Fördelarna med att äga en Epilog Laser-gravör

högdetaljerad gravering av aztekkalendern

Lasergravering och anpassning

Skapa en unik produkt

Epilog lasermaskiner kan gravera mönster i hög upplösning (1200DPI) med maximal hastighet, tack vare precisionen i det revolutionerande rörelsekontrollsystemet som finns i våra lasermaskiner. Laserskär och gravera allt du kan föreställa dig med en Epilog!

laser som skär detaljrik pappersinbjudan

Laserskär dina motiv

Skär snabbt olika former,
mönster eller delar

Laserskärningsmaskiner kan skära väldigt komplicerade och detaljrika mönster på papper, akryl, trä eller MDF med mera. Man kan skära anpassade gratulationskort, delar till 3D-modeller och prototyper, gummistämplar, träinlägg (intarsia) och mycket mer. Med en lasermaskin är din fantasi den enda begränsningen.

pekskärmen på lasern

Laser-pekskärm

Kontrollera olika parametrar
vid lasern

7-tums LED-pekskärm som låter dig välja mellan jobb, autofokusera lasern, köra om jobb med en knapptryckning, spara jobb till lasern och mycket mer. Den innehåller också en funktion för jobbspårning som gör att du snabbt kan se var graveringen/skärningen kommer att hamn på ditt material.

lasergraverat ölglas på ett bord

Personanpassa vilken produkt som helst

Öka värdet med
skräddarsydda tjänster

Välj vilken produkt du vill och ge den en personlig touch genom lasergravering av en logotyp, ett fotografi eller någon anpassad design. Med ett så brett utbud av material för lasergravyr (som trä, glas, läder, metakrylat eller kartong) kan du anpassa nästan alla objekt, inklusive PR-gåvor, märkskyltar, troféer eller till och med smycken.

dubbla laserkällor med Co2 och fiberfunktioner

Alternativ med dubbla laserkällor finns tillgängliga

Utöka kapaciteten med
CO2- och fiberlaseralternativ

Du kan göra så att din CO2 lasermaskin också kan gravera och markera alla typer av rena metaller genom att lägga till en fiberlaser till din lasermaskin. Lasermaskiner med dubbla källor, såsom de i Fusion Pro-serien, gör att du kan utöka ditt produktutbud och därmed öka kapaciteten och tjänsterna som ditt företag erbjuder. Möjligheten att gravera och/eller skära alla typer av material ger dina kunder den tjänst de vill ha, och ger dig en konkurrensfördel mot dina konkurrenter.

fusion pro iris positioneringssystem med kamera

IRIS™ kamerabaserat positioneringssystem

Enkel och exakt placering av konststycken

För snabb placering av dina lasermönster på ditt material eller din produkt är Fusion Pro utrustad med det överlägsna kamerasystemet IRIS™. Tack vare Epilogs innovativa laserprogramvara, kameraoptiska teknik och användarvänlighet kan du dra och släppa dina mönster på skärmen på den plats du vill att det ska vara på objektet, och lasern kommer att lasergravera eller skära mönstret på exakt samma plats på materialet.

Fördelarna med en Epilog Laser-gravör

ANVÄND EN MÄNGD OLIKA MATERIAL

Oavsett om du arbetar med trä, marmor, glas, läder, tyger, papper, metall eller andra material så har vi ett lasersystem som passar dig!

UTFORMAD FÖR ATT VARA LÄTTANVÄND

Lasern kopplas till din dator precis som en skrivare via USB eller Ethernet. Använd ditt önskade vektorbaserade designprogram och börja lasergravera!

SÄKER ATT ANVÄNDA - Klass 2-laser

Laserns sammankopplade metallkapsling har en klass 2-säkerhetsbedömning som tillåter säker användning i varje verkstad, hem eller kontor.

VI HJÄLPER DIN KREATIVITET ATT BLOMSTRA

Är du osäker på vad du vill skapa? Epilog tillhandahåller resurser för att inspirera med vår Sample Club, Youtube-kanal, Instagram och Facebook Fans-sida.

PRISVÄRD DESIGN

Ett datorlasersystem från Epilog är ett utmärkt val för ditt första lasersystem. Zing 16 kombinerar förstklassiga komponenter och gravering av högsta kvalitet i ett prisvärt datorpaket.

LÅNG LIVSLÄNGD, LUFTKYLDA METALLASERRÖR

Epilogs metall- och keramiklaserrör kombinerar fördelarna av en längre livslängd och lägre uppladdningskostnader och ger samtidigt skärning och gravering av högre kvalitet.

Maskinrekommendationer

Oavsett om du är en industriell tillverkare, ett litet företag, en skola eller ett hobbyföretag, så har vi lasermaskinen för att tillgodose dina behov. Från lasergravering av märkskyltar till riktningsskyltar och priser, våra lasermaskiner utformade för att göra allt. Ta en titt på vår fulla produktlinje.


Ytterligare lasergraverade applikationer och projekt

lasergraverad trätunna

Personliga trägåvor

Lasergraverad whiskeytunna

akrylpris vinnare på vetenskapsmässa

Akrylpris och pokaler

Vinnare på vetenskapsmässa

Gravera enheter – Apple iPad laseretsad

Gravering av enheter och elektronik

Anpassad gravering av Apple iPad

Laserravera dricksglas och priser

Dricksglas och bartillbehör

Graverade restauranglogytyper på ölglas

Lasergraverat foto från bröllopsfest

Lasergraverad fotoutskrifter

Bröllopsfoto ingraverat i trä

Lasermaskin för metallgravering och etsning

Gravera metalldelar med serienummer (fiberlaser)

Lasermarkera streckkoder, logotyper och text

Kontakta oss på +46 33 20 43 00
eller fyll i formuläret ovan för att lära dig mer!

Fyll i formuläret om du vill ha kostnadsfria graveringsprover och en broschyr med hela produktlinjen.

Beställ produktinformation
help desk software