Epilog Laser

Schemalägg en demonstration

*
*
*
*

Upplev hur det är att arbeta med en Epilog Laser

Undrar du hur det är att arbeta med en Epilog Laser? Genom att boka tid för en live-demonstration får du se hur våra lasermaskiner fungerar med dina egna ögon. Upptäck hur arbetsflödet känns i verkligheten. Se hur man skriver ut från ditt grafikprogram till maskinen, upplev hur det är att ladda och tömma material i arbetsområdet och känn tillfredsställelsen i att ta ut ett helt graverat föremål med dina egna händer.

Autofokus
Fusion Pro Slat Grid
Fusion Pro pekskärm

Upptäck systemet som är rätt för dig

Epilog Lasers maskiner tillhandahålls i ett par olika storlekar, och de är utrustade med en rad olika energiförbrukningsnivåer. Systemet och styrkan som är rätt för dig beror på dina användningsområden, ditt utrymme, dina behov av genomströmning och din budget. Att se maskinerna i verkligheten är ett strålande sätt att få en uppfattning om skalan, så att du ser huruvida en liten, mellanstor eller stor arbetsyta är bäst för dig. Att se skillnaderna i hastighet och styrkan i de olika nivåerna av laserrörsförbrukning hjälper dig dessutom att avgöra vilket system som bäst passar i ditt arbetsflöde.

Ta reda på vad Epilog Laser har att erbjuda

Oavsett om du planerar att gravera QR-koder på anodiserad aluminium, skära ut akrylskyltar, personanpassa presenter i stora eller små mängder eller tillverka småskaliga delar för modeller kan Epilog Laser hantera den uppgiften. Tack vare laserteknikens ombytlighet får du oändliga möjligheter, och en maskin från Epilog Laser ger dig den styrkan nära till hands. Under din demonstration får du uppleva lära dig om...

  • ´hur enkelt det är att manövrera en maskin från Epilog Laser
  • Hur du enkelt kan gravera mycket skarpa detaljer i höga hastigheter
  • De laserskarpa skärningsresultaten av ett laserrör av metall/keramik
  • Epilog Lasers personliga service och support
  • Kunskaper och erfarenhet från mer än 30 år inom laserteknik
  • Epilogs teknik i nya IRIS-kamerasystem
Iris-kamera
Exempel på klubbkarta
Fusion Pro kontrollpanel för demonstration

Schemalägg en demo och upptäcka möjligheterna med en Epilog Laser

help desk software