Laserprojekt för gåvor, hemmet och semestern

Följ med oss när vi tittar igenom tio personliga gåvo- och dekorprodukter som du kan lägga till i ditt produktutbud.

Oavsett om det gäller en skräddarsydd inflyttningspresent, ett prydnadsföremål för hemmet eller en souvenir betyder en personlig gåva så mycket mer än något du köper utan eftertanke. Vem som helst kan plocka upp ett presentkort i butiken eller stoppa pengar i ett kuvert, men gravyrtjänsteleverantörer är i en säregen ställning då de kan utnyttja den kreativa och lönsamma marknaden för skräddarsydda presenter – inte bara under semestern utan även året runt! Här ska vi titta på 10 olika projekt som leverantörer av lasergraveringstjänster kan lägga till i sitt produktutbud och som säkert kommer att bli storsäljare.

Mångsidighet är vad det handlar om när det gäller att skapa anpassade presenter. Maskinerna från Epilog kan arbeta med många material, exempelvis trä, akryl, tyg/textil, behandlade metaller, glas och mycket mer. Detta innebär att du kan skapa anpassade julgranskulor den ena minuten och gravera familjefoton den andra – möjligheterna är oändliga.


Är du intresserad av en maskin från Epilog Laser? Fyll i formuläret här på sidan om du vill få en komplett produktutbudsbroschyr med graverade och skurna prover eller ring numret nedan för mer information.


Telefon: +46 33 20 43 00

Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*
help desk software