Laser It Challenge nr 1: pumpapannkaka – glad höst till er alla

Hur man lasergraverar en glutenfri pumpapannkaka på mindre än 5 minuter med en Epilog Fusion Pro-laser på 80 watt.

Graveringsinställningar (pumpapannkaka)
Maskin: 80 watt CO2 Fusion Pro 32
DPI500 Hastighet100 % Styrka100 % TitreringsmönsterStucki GraveringsriktningNedifrån och upp
(Se till att se de rekommenderade materialinställningarna i din maskins manual.)

I denna inledande episod av Epilog Laser It Challenge presenterar vi graveringen av en glutenfri pumpapannkaka med det roliga säsongsbetonade meddelandet ”Glad höst till er alla”. Vi visar hur enkelt det är att designa en fil med CorelDRAW, använda Epilogs IRIS-kamera för att placera grafiken och lasertrycka grafiken på den glutenfria pumpapannkakan.

Det är alltid kul att gravera mat – det är enkelt, säkert och kan anpassas till en mängd olika texturer och ytor. Under åren har vi sett människor lasergravera kakor, pajer, rostat bröd, äggskal, till och med färsk frukt och grönsaker! Och det är alltid en populär applikation under semestern.

Matgravering tjänar till att visa hur många material Epilog-systemet kan arbeta med, men det är också ett mycket kostnadseffektivt sätt att identifiera, serialisera och märka olika livsmedel utan ytterligare förpackningar. Dessutom är processen snabb och enkel – importera bara texten eller grafiken, använd IRIS-kamerasystemet för att säkerställa att grafiken är perfekt placerad, fokusera lasern och kör igång! På mindre än fem minuter kan du ha anpassade tilltug och godsaker redo att ätas!

För detta projekt använde vi Epilog Fusion Pro 32 med ett CO2-laserrör på 80 watt.


Är du intresserad av en lasergravyrmaskin från Epilog Laser? Fyll i formuläret här på sidan om du vill få en komplett produktutbudsbroschyr med graverade och skurna prover eller ring numret nedan för mer information.


Telefon: +46 33 20 43 00

Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*
help desk software