Lasergravyr- och vetenskapspris i akryl för  gymnasiet

Gravera en utmärkelsetavla i akryl med kontrast och djup.

Gravyrinställningar
Maskin: 80 watt CO2 Fusion Pro 32
DPI500 Hastighet100 % Styrka55 % TitreringsmönsterStucki GraveringsriktningNedifrån och upp
(Se till att se de rekommenderade materialinställningarna i din maskins manual.)

Epilogs lasermaskiner är utmärka resurser för akademiska miljöer, både som ett konkret utbildningsverktyg och för att göra priser för utmärkelser. Ett användningsområde som skolor hittar för sin laser är att skapa vetenskapspriser. Med ett system från Epilog Laser kan skolor skapa utmärkelserna på skolan, vilket leder till billigare kostnader per enhet och ger utbildningsmöjligheter för både skolpersonalen och eleverna. I det här projektet skapar vi ett enkelt tillverkat vetenskapspris med akryl som satts fast med avståndsmätare mot en röd, lackerad trä tavla. Resultatet blir en snygg utmärkelse med både visuellt djup och fin kontrast.

En maskin från Epilog Laser är dessutom en lysande resurs att använda för insamlingskampanjer och unika kampanjpresenter. Vad sägs om att involvera lasern när en skola planerar sin nästa insamlingskampanj? Du kan laseretsa bärbara datorer med ett eget mönster att som gåva eller skapa laserskurna högtidliga minnesprydnader att sälja eller skapa specialetsade nyckelkedjor med din skolas logotyp. Med en Epilog kan du visa ditt området som ni hjälper hur mycket det betyder för skolan. Gravera egna mysiga fleece-västar med områdets namn och skolans logotyp eller personanpassade kaffemuggar och vattenflaskor. Även de enklaste gåvorna kan betyda så mycket mer när de är anpassade med lasern. Det finns verkligen ingen gräns för idéerna och möjligheterna!

I det här projektet använde vi lasermaskinen Epilog Fusion Pro 32 med ett 80 Watts koldioxidlaserrör.


Är du intresserad av en maskin från Epilog Laser? Fyll i formuläret här på sidan om du vill få en komplett produktutbudsbroschyr med graverade och skurna prover eller ring numret nedan för mer information.


Telefon: +46 33 20 43 00

Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*
help desk software
Portions of this page translated by Google.