Epilog Fusion Pro: En fördjupad genomgång av de nya funktionstäta lasermaskinerna

Se en heltäckande demonstration av Epilogs Fusion Pro-lasermaskiner, som visar ny tidseffektiv och användarvänlig teknik.

Ta en närmare titt på det nyaste tillägget i Epilogs produktutbud, Fusion Pro-laserserien. I det här heltäckande videoklippet går Bob Henry på Epilog Laser igenom funktionerna och fördelarna med den här mycket efterlängtade serien som har 165 IPS (4,2 m/sek) gravyrhastigheter och 5G acceleration. Något som också presenteras är Epilogs nya IRIS™ kamerasystem, som innehåller overhead-kameror som användarna kan använda för att se en realtidsbild av laserbädden så att de med precision kan placera sina konststycken snabbare och mer exakt än någonsin!

Serien Fusion Pro finns i två storlekar, 812 x 508 mm (32 x 20 tum) och 1219 x 914 mm (48 x 36 tum) och är en nyckelspelare som har hög hastighet, hög precision och snabb projektkonfiguration.


Är du intresserad av att lära dig mer om Fusion Pro från Epilog Laser? Fyll i formuläret på den här sidan om få en komplett produktutbudsbroschyr med graverade och skurna prover, eller ring numret nedan för mer information.


Telefon: +46 33 20 43 00

Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*
help desk software