Få ut det mesta av din laser utöver din initiala användning

Låt oss tillsammans titta på sätt du kan använda din laser för att ge din verksamhet mervärde!

Lasrar är ett populärt val för många användningsområden: skära växlar eller packningar för prototyper, märkning av streckkoder eller serienummer, anpassa snickeriprojekt, skapa skyltar – listan är lång. Vi ser ofta tillverkare köpa en laser med ett specifikt användningsområde i åtanke och medan det lever upp till det syftet, kan en laser i din utrustningsarsenal expandera dina möjligheter långt utöver dina initiala användningsbehov. Även om dessa användningsområden inte var din tanke initialt kan det vara avgörande att ha en mångsidig laserutrustning tillgänglig. Låt oss diskutera några laserprojekt som kan ge mervärde till din verksamhet och arbetsflöde.

Utmärkelser för anställda
Skapa snabbt och enkelt företagsutmärkelser för dina mest värderade, bäst presterande anställda!

Skyltar
Skapa styrningsskyltar och andra displayer för din organisation.

Presenter till kunder och anställda
Personliga presenter är så mycket mer meningsfulla. En laser låter dig anpassa alla sorters presenter – vinflaskor (eller annan alkohol), ölmuggar, även anpassade juldekorationer!

Kampanjprodukter/engångsprojekt
Håller ni på att sätta ihop ett eget fotbollslag? Laserskurna värmeöverföringsmaterial för ditt teams t-shirts! Delar du ut presenter på din på din nästa mässa/ditt nästa evenemang? Lasra din logotyp på vad som helst för att öka varumärkesigenkänning!

Denna presentation kommer att visa ett stort urval laserapplikationer, från fiberbaserade industriella märkningsjobb till CO2-centrerade jobb som sparar tid och pengar åt tillverkare genom att eliminera tredje partsleverantörer av lasertjänster.


Är du intresserad av en maskin från Epilog Laser? Fyll i formuläret här på sidan om du vill få en komplett produktutbudsbroschyr med graverade och skurna prover eller ring numret nedan för mer information.


Telefon: +46 33 20 43 00

help desk software