Går det att tjäna pengar med en lasermaskin?

Utforska lönsamheten med en lasermaskin och sätten att tjäna pengar på med ett laserföretag.


Ja! Det är hög efterfrågan på personanpassade och skräddarsydda produkter. Att lägga till en lasergraveringstjänst i din aktuella verksamhet är ett utmärkt sätt att nå nya potentiella kunder och erbjuda en uppskattad tjänst åt dina nuvarande kunder. Om du tvivlar på hur lukrativt det är att äga ett koldioxidlasersystem kan du gå in på vår sida med användningsområden eller läsa våra många berättelser från framgångsrika kunder.

En del statistik om lönsamheten med lasergraverade produkter finns på webbsidan för JDS Industries, som är en leverantör av laserkompatibla material. Där hittar du inköpspriser för laserkompatibla råmaterial och rekommenderade återförsäljningspriser för samma produkter när de har lasergraverats.

Se även våra nya starta eget-guide om att starta företag inom lasergravering och -skärning om du vill veta konsterna och knepen med att starta ett nytt laserföretag.


Är du intresserad av att starta ett företag inom laserskärning och gravyr? Kontakta Epilog idag om du vill diskutera dina behov med en erfaren säljare!

Telefon: +46 33 20 43 00help desk software