YuKonstruct vinner förstapriset i Instructables.com Andra årets upplaga av Makerspace Contest

epilog g2 galvolasersystem

”Vår 60 Watt Epilog Fusion är en av våra populäraste apparater i vår verkstad, så vi ser fram emot en trevlig laseranvändning”.

Adria Collins, YuKonstruct

Golden, Colorado. - (26 september 2016) – YuKonstruct, som är en designverkstad i Whitehorse, Yukon i Kanada, har vunnit förstapris för ”Most Featured Instructables” i andra årets upplaga av Makerspace Contest som anordnas på Instructables.com. Verkstaden får en 40 Watt Zing 24 Laser, vektorskärningsnät och luftkompressor från Epilog. YuKonstruct-teamet radade upp imponerande 199 instructables. ”YuKonstruct-medlemmarna är glada över att få ta emot ett andra system från Epilog Laser”, säger Adria Collins, som är program- och volontärchef på YuKonstruct. ”Vår 60 Watt Epilog Fusion är en av våra populäraste apparater i vår verkstad, så vi ser fram emot en trevlig laseranvändning”


”Teamet på YuKonstruct bidrog med en otrolig uppsättning instructables, och det glädjer oss att de använder den nya Zing 24 på ett så fantastiskt sätt,” säger Mike Dean, som är vice VD för försäljning och marknadsföring på Epilog Laser. ”Vi längtar verkligen tills vi får se de otroliga verken YuKonstruct-tillverkarna hittar på.”

För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software