Epilog Laser Sponsorer Anpassning Station på NBM stor show i Indy

Sign & Badge Solutions New South Wales

”Vi ville få något riktigt annorlunda till showen i år, så vi skapade Anpassning Station. Anpassade elektronik är i hög efterfrågan, så vi ville inte bara visa upp lasrar, men också ge deltagarna en chans att se exakt hur de fungerar på olika prylar och få sin egen tech enhet anpassade!””

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, CO (maj 30 , 2014 )

Epilog Laser, den ledande designern och tillverkaren av CO 2 och fiberlasergravering, skärning och märkningssystem, tillkännagav idag att företaget skulle vara värd för och sponsra "The Personalization Station" (monter # 817 ) på NBM Indy den 12 – 14 .

”Vi ville få något riktigt annorlunda till showen i år, så vi skapade Anpassning Station”, säger Mike Dean, vice VD för försäljning och marknadsföring för Epilog Laser. ”Kundanpassade elektronik är i hög efterfrågan, så vi ville inte bara visa upp lasrar, men också ge deltagarna en chans att se exakt hur de fungerar på olika prylar och få sin egen tech enhet anpassade!”

Deltagarna kommer att kunna ta med sig sin valfria gadget – mobiltelefon, surfplatta, bärbar dator, etc. – till Personalization Station och välja från en mängd olika grafik/designer för att anpassa sin enhet.

Epilogs Personalization Station-monter kommer att vara ett tillägg till företagets vanliga utställningsmonter (# 601 ), som kommer att inkludera Epilogs Fusion Laser Series, samt demonstrationer av den nya Mac-drivrutinen och Epilogs nya Job Manager-programvara.

 

 

 


För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188


help desk software