Epilog Laser anställer Kristi Medley som ny finanschef

kristi medley, epilogs finanschef

”Hos Epilog var det inte vara lysande teknik och produkter som vi tillverkar, utan jag imponerades även mycket av de anställdas stolthet, hängivenhet och lojalitet. Jag ser mycket fram emot att bli en del av Epilogs ständiga framgångar och prestationer i framtiden.”

Kristi Medley, Epilog Laser

Golden, Colorado (19 juli 2016) – Epilog Laser kan med glädje meddela om tillskottet, finanschefen Kristi Medley, till företagets ledningsteam.

”Kristi har en imponerande bakgrund i finansbranschen och kommer att passa utmärkt i vårt team,” säger Mike Dean, som är vice ordförande för Epilog Lasers försäljning och marknadsföring. ”Vi ser fram emot att ha henne med oss och veta att hon kommer att se till att vår verksamhet fortsätter att växa sig starkare än någonsin!”

Som finanschef kommer Kristi att arbeta i samarbete med ledningen och ekonomiavdelningen vid hantering av företagets finansrisker, finansrapportering och regelefterlevnad samt med att leda Epilog Lasers insatser att förverkliga företagsplanering och strategier. 

Kristi tog sin kandidatexamen i bokföring och redovisning och blev auktoriserad revisor på Cameron University i Lawton i Oklahoma. Efter att ha arbetat som revisor inom offentlig redovisning i fem år flyttade hon till Colorado, där hon jobbade som finansledare i flera branscher, t. ex. sjukvård, programutveckling samt service och tillverkning.


Förutom att få ökade kunskaper inom finansledning och regelefterlevnad har hennes erfarenhet gjort att Kristi har kunnat jobba med flera befattningar i en snabbt växande miljö där hon har varit en viktig del i att utöka företag internationellt, fortsatt förbättra företags utveckling och lett omformuleringar och implementeringar av företags strategier. 

”Jag ville ha omväxling i karriären och valde mycket noggrant efter en möjlighet där jag kunde bli en del av ett riktigt team som kände starkt passion för företaget och dess utvecklingspotential,” säger Kristi. ”Hos Epilog var det inte vara lysande teknik och produkter som vi tillverkar, utan jag imponerades även mycket av de anställdas stolthet, hängivenhet och lojalitet. Jag ser mycket fram emot att bli en del av Epilogs ständiga framgångar och prestationer i framtiden.”

 


För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188


help desk software