Jackson & Associates får 2013 Best of Gainesville Award

Best of Gainesville Award

Golden, CO (okt. 31 , 2013 ) Epilog Laser är glada över att meddela att den långvariga distributören Jackson & Associates har valts ut till 2013 Best of Gainesville Award i kategorin Sign Equipment & Supplies av Gainesville Award Program.

Varje år identifierar Gainesville Award-programmet företag som de tror har uppnått exceptionell marknadsföringsframgång i deras lokalsamhälle och affärskategori. Dessa är lokala företag som förbättrar den positiva bilden av småföretag genom service till sina kunder och deras samhälle. Dessa exceptionella företag hjälper till att göra Gainesville-området till en fantastisk plats att bo, arbeta och leka på.


Hela Jackson & Associates-teamet är glada över att få detta pris. Vi älskar att vara en del av Gainesville-gemenskapen och ser fram emot att bygga en stark och varaktig närvaro i området.

Scott Jackson, ordförande för Jackson & Associates

Olika informationskällor samlades in och analyserades för att utse vinnarna i varje kategori. 2013 Gainesville Award-programmet fokuserar på kvalitet, inte kvantitet. Vinnarna utses baserat på informationen som samlas in både internt av Gainesville Award-programmet och data från tredje part.

"Hela Jackson & Associates-teamet är glada över att ta emot den här utmärkelsen", säger Scott Jackson, ordförande för Jackson & Associates. "Vi älskar att vara en del av Gainesville-gemenskapen och ser fram emot att bygga en stark och varaktig närvaro i området."

Gainesville Award Program är ett årligt prisprogram som hedrar lokala företags prestationer och prestationer i hela Gainesville-området. Erkännande ges till de företag som har visat förmåga att använda sina bästa praxis och implementerade program för att skapa konkurrensfördelar och långsiktigt värde.

Grattis, Jackson & Associates!


För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software