Epilog Laser presenterar den åttonde årliga Epilog-utmaningen på Instructables

epilogs europeiska huvudkontor

”Vi tycker alla att det är spännande att arbeta med Epilog på 8:e årets upplaga av Epilog Challange. Den här mycket populära tävlingen får ut det absolut bästa av sina skapare, och vi kan knappt vänta tills vi får se vad de tillverkar i år.”

Cloude Porteus, Instructables.com på Autodesk

Golden, Colorado. (28 november 2016) – Epilog Laser, dvs den främsta designern och tillverkaren bakom lasersystem för gravering, skärning och märkning med koldioxid- och fiberlaser, kan med glädje meddela att tävlingen Epilog Challenge är tillbaka för åttonde gången och kommer att hållas på Instructables.com Epilog Challenge VIII är nu igång och håller på t.o.m. 7 februari 2017. Den lycklige vinnaren får en 28 Watt Zing 2016 Laser, vektorskärningsnät och luftkompressor från Epilog.

”Epilog Challange är en av våra favorithändelser, och vi ser fram emot det varje år,” säger Mike Dean, vice VD för försäljning och marknadsföring för Epilog Laser. ”Varje gång får vi se de mest kreativa och unika projekten. Vi kan knappt vänta tills vi får se vilka verk som dyker upp den här gången!”

”Vi tycker alla att det är spännande att arbeta med Epilog på 8:e årets upplaga av Epilog Challange,” säger Cloude Porteus, VD på Instructables at Autodesk. ”Den här mycket populära tävlingen får ut det absolut bästa av sina skapare, och vi kan knappt vänta tills vi får se vad de tillverkar i år.”

Förstapris omfattar en 30 Watts Zing 16 Laser, vektorskärningsnät, luftkompressor och ett exemplar av ImagePaint från Amazon Canvas, som är en mjukvaruprodukt för inläggningsarbeten designad för lasrar och CNC-routrar.

Instructables.com är ett populärt projektdelningsforum online som har publiceringsverktyg för att hjälpa passionerade, kreativa personer att dela sina mest innovativa projekt, planer, färdigheter och idéer. Mer information om Epilog Laser finns på epiloglaser.com. Mer information om de officiella reglerna för Instructables.com och Epilog Challenge VIII finns på www.instructables.com/contest/epilog8.


För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software