Epilog Laser öppnar distributions- och supportcenter i Europa

epilogs europeiska huvudkontor

”Vi har byggt ett otroligt team som sköter vår verksamhet i Europa, och vi är glada att vi kan utöka företaget och stå våra kunder och distributörer till tjänst i EMEA-regionen.”

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colorado (2016 oktober 31) – Epilog Laser, som är den främsta designern och tillverkaren av koldioxid- och lasergraverings-, -skärnings och -märkningssystem, kan med glädje meddela om invigningen av företagets nya supportcenter i Europa. Epilog Laser BV ligger i Houten, strax utanför Utrecht i Nederländerna. Invigningen ägde rum med öppet hus 27 och 28 oktober.

Anläggningen är utformad för att ge kunder och distributörer bättre support i EMEA-regionen (Europa, Mellanöstern och Afrika) och har ett lager för nya maskiner samt resurser för teknisk support, t. ex. reservdelar.

Vardagsverksamheten på Epilog Laser BV sköts av VD:n Richard van Densen. Richard har omfattande teknisk bakgrund inom laser- och optikbranschen och har varit chef för distributionskanaler på både europeiska och amerikanska företag.

Martin Monrooij, chef för teknisk support, kommer att sköta alla behov av teknisk support för Epilogs distributörer i EMEA-regionen. Martin har jobbat för olika europeiska företag, där han har lett grupper för teknisk support.

Naima Yaakoubi, platschef, kommer att vara huvudkontakt för support avseende distributörers marknadsföring. Naima har omfattande erfarenhet inom internationell handel, marknadsföring och kundsupport.

”Vi har byggt ett otroligt team som sköter vår verksamhet i Europa, och vi är glada att vi kan utöka företaget och stå våra kunder och distributörer till tjänst i EMEA-regionen,” säger Mike Dean, som är Epilog Lasers vice president för försäljning och marknadsföring. ”Richard och hans arbetsgrupp är en otrolig tillgång, och det ska bli väldigt spännande att inleda nästa kapitel med dem.”

Epilog Laser BV.
Duwboot 1, 3991 CD, Houten, Nederländerna
Tel: +31 30 760 2998


För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188


help desk software