2016 Year in Review

epilogs årliga julklappskampanj

”Varje år för med sig sina utmaningar och triumfer, men på det stora hela var 2016 ett utmärkt år för Epilog Laser. Vi har inte bara utökat vårt team, utan utökat vårt produktutbud. Allt detta har hjälpt oss att uppnå rekordförsäljning i år.

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colorado (21 december 2016) – När vi träder in i 2017 kan vi på Epilog Laser glädja oss åt att titta tillbaka på årets spännande presentationer, evenemang och prestationer som vi har fått uppleva under de senaste 12 månaderna. Här är några höjdpunkter från 2016.

Ett år med utökning – Under 2016 kunde Epilog med glädje fira invigningen av vårt europeiska support- och distributionscenter i Houten i Nederländerna. Genom vårt Epilogs nya huvudkontoret i Europa kan vi ge ännu bättre support till våra kunder i hela Europa. Epilog har runt om i världen välkomnat 29 nya medarbetare, bland annat en finanschef, webb- och grafikdesigners, supporttekniker och tillskott i våra ingenjörs- och produktionsteam, och alla har bidragit till Epilogs rekordförsäljning under 2016. Våra distributörer har också växt, då både Fairway Laser Systems och Prism Sales har flyttat sina huvudkontor till större anläggningar så att de kan hjälpa sina kunder bättre med större demonstrationsområden och utbildningsområden.

Ett innovationsår – Det här året har Epilog med glädje lanserat det nya galvolasersystemet, Epilog g 2! Det här är det första galvolasersystemet som kan lasermärka en stor arbetsyta utan att tumma på graveringskvaliteten eller kräva produktindexering. G2 är en pulserande fiberlaser som graverar i otroligt hög hastighet på ett anpassningsbart graveringsområde som når upp till imponerande 24 x 24 tum.

Ett tillverkningsår - Epilog stod som sponsor vid varje huvudeventet Maker Faires i San Mateo och New York City samt National Maker Faire som hölls i Washington D.C. Utöver företagets närvaro deltog flera av Epilogs distributörer i de lokala varianterna av mini-Maker Faires i hela USA. Vi har också sponsrat andra årets upplaga av Makerspace Contest som hölls på instructables.com där vi skänkte en 40 Watts Zing 24 Laser som förstapris. För närvarande driver vi dessutom den åttonde upplagan av Epilog Challange,som också hålls på Instructables. En lyckosam skapare kommer att sopa hem en 30 Watts Zing 16 i den här populära tävlingen!

Ett år av generositet - Vi kan med glädje säga att generösa donationer från Epilogs ägare, medarbetare samt vänner på Colorado 811 har gjort att vi under julen har kunnat få in 1 589 dollar, som vi har lagt på över 200 leksaker till Santa Shop hos hjälporganisationen The Action Center. Santa Shop är en veckas program som äger rum i mitten på december så att låginkomstfamiljer i Jefferson County i Colorado kan välja julklappar gratis, så att föräldrar kan använda sina begränsade resurser på saker som räkningar, mat och hyra. Vi har också med ett stort nöje skickat kontanter varje månad för ständiga behov på The Action Center under hela året.

När nyårsafton bara är ett par veckor bort ska det bli mycket spännande att se vad 2017 för med sig. Vi vill verkligen tacka er, dvs. våra kunder, vänner, supportrar och partner för er hjälp att göra 2016 till ett fantastiskt år för Epilog Laser. God jul, god fortsättning och ett gott nytt, fridfullt och givande år.


För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188


help desk software
Portions of this page translated by Google.