Epilog Laser 2013 En tillbakablick på året

Epilogs nya Fusion-system

Golden, CO (dec. 30 , 2013 ) När ännu ett fantastiskt år går mot sitt slut vill Epilog ägna en minut åt att reflektera över alla fantastiska händelser och prestationer från 2013 .

2013 har varit ett underbart år för oss och vi kan inte uttrycka tillräckligt med tack till våra anställda, distributörer, medarbetare, fans och vänner för deras fortsatta stöd under vägen. Under de senaste 12 månaderna har Epilog inte bara vuxit som företag, utan vi har också blivit mer anslutna till våra kunder.

När vi förbereder oss för en fantastisk 2014 ser vi tillbaka på allt som 2013 förde med sig, inklusive:

  • 2013 markerade Epilogs 25 :e verksamhetsår. Att fira vårt kvartsårsjubileum var ett underbart sätt att börja året på.
  • I februari 2013 lanserade vi Fusion 32 . Denna banbrytande maskin har ett stort 32 ” x 20 ” graveringsbord, ett omdesignat rörelsekontrollsystem för överlägsen gravyr-/skärkvalitet, en joystick-kontroll som låter dig avfyra lasern i farten och mycket mer! Fusion 32 har tagits emot mycket väl och vi är glada över att kunderna tar till sig den här nya maskinen.
  • I början av våren presenterade vi vår femte Epilog Challenge med Instructables.com! Antalet bidrag fortsätter att stiga med varje del av utmaningen. I år hade vi 1 , 191 bidrag och delade ut totalt 24 priser! Den stora pristagaren av ett nytt Zing 16 -lasersystem gick till MIT-studenten, Jaguar Kristeller, för hans Electric Orbit Wheels: Laterally Propelled Hub-less Rollerblades instructable.
  • I juli åkte vi ut till Kalifornien för att vara sponsor på WIRED Café på Comic-Con. Detta har blivit en årlig tradition för Epilog och vi var glada över att kunna erbjuda anpassade gravyrtjänster för alla VIP och kändisar som deltog.
  • Några månader senare blev Epilog inbjuden att sponsra och ställa ut på det allra första MAKE-evenemanget i Colorado – NoCo Mini Maker Faire i Loveland! Över 3 , 000 personer deltog i det inledande evenemanget och det fanns totalt 120 tillverkare som fyllde 100 , 000 kvadratfot skaparutrymme!
  • Strax efter NoCo Mini Maker Faire lanserade Epilog det nya Fusion 40 -systemet – fyllt med samma funktioner och fördelar som Fusion 32 , men med ett imponerande 40 ” x 28 ” gravyrbord!
  • När hösten började, blev vi kontaktade av Golden History Center för att vara en del av deras senaste utställning, Made in Golden: Where Innovation Lives. Detta är en treårig utställning där deltagarna kan lära sig allt om teknik och innovation på lokal nivå. Epilog gav en Mini 18 -laser där människor kan gravera sina egna minnessaker från utställningen!
  • En av de mest spännande milstolparna för 2013 var Epilogs lansering av den första Mac-drivrutinen någonsin för ett lasersystem! Detta är den första drivrutinen någonsin som skapats för Mac-användare som låter operatörer styra Fusion Laser-systemen och utföra applikationer från datorn.
  • För att avrunda året och fira jul i Colorado, donerade Epilog 174 fullfyllda strumpor (cirka 800 individuella leksaker) till barnen på Fort Carson (genom American Military Family och Balfour Beatty Communities, som driver bostäderna kl. Fort Carson). Ett stort tack går till Epilog-anställda och våra vänner på Colorado 811 för deras generösa donationer!

När det nya året närmar sig ser Epilog fram emot att se till att 2014 kommer att fyllas med fler spännande meddelanden och prestationer.

Vi vill tacka er – våra kunder, vänner, fans och medarbetare – för ert stöd i att hjälpa till att göra 2013 till ett av de bästa åren i Epilog Lasers historia. God jul, trevlig helg och bästa önskningar till alla för ett underbart nytt år.


För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software