Epilog Laser lanserar ny och förbättra utbildningssvit

Resursen innehåller omfattande genomgång av video, hur man gör och mer.

Epilog Laser utbildningssvit logotyp

Epilog Laser är den främsta producenten av system för gravyr, skärning och märkning med koldioxid- och fiberlaser, och vi är glada att släppa en uppdaterad, förbättrad och helt och hållet moderniserad utbildningssvit för kunder och användare. Kunder som redan har inloggningsuppgifter kan logga in här.

Om du vill begära åtkomst till utbildningssviten kan du gå till registreringssidan. Observera att du kommer att behöva din maskins serienummer för att få åtkomst.

Ett externt avgasmotorsystem.
Ta bort Epilog Mini sidopanel

"Att uppdatera och förnya utbildningssviten har varit ett fantastiskt åtagande och vi är glada att den är klar för kunder att använda", säger Mike Dean, vice ordförande för försäljning och marknadsföring på Epilog Laser. "Vi har inte bara uppdaterat svitens utseende för att spegla vårt nya märke, utan även ökat värdet avsevärt vad gäller innehållet, inklusive omfattande instruktionsvideor, projektvideor, underhållsvideor och mycket mer."

Just nu innehåller utbildningssviten resurser för serierna Zing, Mini, Helix och Fusion M2. Nya Fusion Pro-videor är på väg.

Rengör Epilog Laser-maskinens lins.

Befintliga Epilog Laser-´kunder och -operatörer kan nå utbildningssviten här på training.epiloglaser.com. Nya kunder måste begära åtkomst till utbildningssviten och ange sin maskins serienummer innan de får sina inloggningsuppgifter. De som redan har registrerat sig kan använda sina befintliga inloggningsuppgifter för att få tillgång till utbildningssviten.Pressansvarig för Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist på marknadsföringskommunikation
303.277.1188
Skicka e-post till Amy Dallman

Om Epilog Laser
Sedan 1988 har Epilog Laser utformat och tillverkat flygande-optik-baserad CO2 och fiberlasersystem som kan gravera och skära trä, akryl, plast, tyg, gummi och många andra material. Epilog specialiserar sig på utveckling av lasersystem med en oöverträffad kvalitet när det kommer till märkning och skärning på alla typer av material. Företaget producerar mångsidiga och tillförlitliga system som är prisvärd och lätta att använda. Mer information finns på www.epiloglaser.com.

Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*
help desk software