Epilog Laser firar sitt 30-årsjubileum med en sommarsoiree

Fler än 300 anställda, medarbetare inom industrin med mera deltog

Mike Dean ger ett tal till Epilog Laser-familjen.

Epilog Laser, branschledare inom gravering, skärning och markering firade nyligen företagets 30-årsjubileum på Denver’s Mile High Station följt av ett tvådagars försäljningsmöte för Nordamerika.

”Jubileumspartyt var en stor framgång”, säger Mike Dean, vice VD för försäljning och marknadsföring för Epilog, och en företagets grundare. ”Att se så många kända ansikten från de senaste tre årtiondena var helt enkelt otroligt. Jag är så tacksam till alla – våra anställda, distributörer och våra industripartner – som har kunnat komma hit för att fira denna viktiga milstolpe.”

Logotypen för Epilog Lasers 30-årsjubileum projicerad på en tegelstensvägg.
Steve Garnier ger ett tal på festen för Epilogs 30-årsjubileum.

Epilog Laser grundades 1988 när två kompisar från Georgia Tech – Steve Garnier och John Doran, Epilogs VD respektive CEO och vice VD för ingenjörsavdelningen – kombinerade sina talanger för att skapa branschens första mindre datorstyrda lasersystem för gravering och skärande.

Dean kom ombord inte långt efter och trion arbetade hårt för att bli en spelförändrande del inom lasergraveringen.

Från Epilog Lasers 30-årsjubileum.

”En av sakerna som Epilog är stolta över är vår känsla för familj och gemenskap”, säger Dean. ”Det värmer hjärtat att titta på en grupp med fler än 300 personer och känna det som om vi alla är omgivna av en familj. Vi kan inte vänta på att få se vad som händer nästa 30 år.”

Läs mer om Epilogs 30 år långa resa genom att klicka här.Pressansvarig för Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist på marknadsföringskommunikation
303.277.1188
Skicka e-post till Amy Dallman

Om Epilog Laser
Sedan 1988 har Epilog Laser utformat och tillverkat flygande-optik-baserad CO2 och fiberlasersystem som kan gravera och skära trä, akryl, plast, tyg, gummi och många andra material. Epilog specialiserar sig på utveckling av lasersystem med en oöverträffad kvalitet när det kommer till märkning och skärning på alla typer av material. Företaget producerar mångsidiga och tillförlitliga system som är prisvärd och lätta att använda. Mer information finns på www.epiloglaser.com.

Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*
help desk software