Epilog Laser anställer ny affärsenhetschef för teknisk support

Mike Storlie tillför nästan 20 års teknisk erfarenhet till supportavdelningen

Epilog Laser, den ledande tillverkaren av system för koldioxid- och fiberlasergravering, skärning och märkning, är glada att tillkännage tillsättningen av företagets nya Technical Support Business Unit Manager.

Storlie kommer till Epilog efter att ha tjänstgjort som Senior Manager of Worldwide Technical Support på XILINX INC. i Longmont, Colorado.

Förutom att säkerställa att den tekniska supportavdelningen uppfyller sina mål och bidrar till Epilogs framgång, kommer Storlie att leda och samordna ett team av tekniska supportspecialister, implementera och tillhandahålla kontinuerlig förbättring av tekniska lösningar som stöder avdelningen samt etablera förfaranden för den tekniska supportgruppen som säkerställer kundfokuserad praxis med kundnöjdhet som mål, bland andra uppgifter.

”Jag är glad över att ha gått med i Epilog-teamet och kunna dela med mig av min passion för kundservice och nästan 20 års erfarenhet av teknisk support”, säger Storlie.

”Våra tekniker arbetar mycket hårt för att betjäna våra kunder snabbt och heltäckande”, säger Mike Dean, vice vd för försäljning och marknadsföring på Epilog Laser. ”Och även om vi har haft turen att räkna med ett av de mest ansedda tekniska supportteamen i branschen, vet jag att med Mike i teamet så kommer vår supportavdelning att bli ännu starkare och värdefullare för våra kunder.”Pressansvarig för Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist på marknadsföringskommunikation
303.277.1188
Skicka e-post till Amy Dallman

Om Epilog Laser
Sedan 1988 har Epilog Laser utformat och tillverkat flygande-optik-baserad CO2 och fiberlasersystem som kan gravera och skära trä, akryl, plast, tyg, gummi och många andra material. Epilog specialiserar sig på utveckling av lasersystem med en oöverträffad kvalitet när det kommer till märkning och skärning på alla typer av material. Företaget producerar mångsidiga och tillförlitliga system som är prisvärd och lätta att använda. Mer information finns på www.epiloglaser.com.

Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*
help desk software