Epilog Laser and Instructables lanserar Epilog Challenge X

The popular contest is back for its 10th installment, with a Zing 16 laser as the Grand Prize!

Epilog Challenge X logotyp

Epilog Laser, den främsta designern och tillverkaren bakom gravering, skärning och märkning med koldioxid- och fiberlaser, kan med glädje meddela att tävlingen Epilog Challenge är tillbaka för 10:e gången och kommer att hållas på den populära webbplatsen Instructables.com. Epilog Challenge X tar emot ansökningar från och med nu till 1 april 2019. Vinnaren får en splitterny 30-watt Zing 16-laser, luftkompressor och vektorskärningsnät från Epilog.

En 30-watts Epilog Zing 16-lasermaskin.

"Under det senaste decenniet har vi varit stolta partners med Instructables.com för denna tävling som gör människor exalterade över tillverkning", säger Mike Dean, vice försäljning- och marknadschef på Epilog Laser. "I gör-det-själv-gemensaken är laserskärare/-graverare värdefulla verktyg för att hjälpa tillverkare skapa protoyper, skära delar och andra komponenter för sina projekt och vi har älskat att kunna erbjuda detta pris ända sedan Epilog Challenge startade."

Tävlingsbidrag kan vara från nästan varje ämne, men deltagare måste sända in noggrann dokumentation om hur projektet skapades.

3D-skannerenheten som vann Epilog Challenge IX

Tidigare vinnare av Epilog Challenge inkluderar RoboFish tillverkad av PVC-vattenrör, Arduino-dataglasögon för Multimeter och Desktop CT och 3D-skanner med Arduino.

Robotfisken vann det stora priset i Epilog Challenge VII
De Arduino-styrda glasögonen som vann Epilog Challenge VIII

Instructables.com är ett populärt projektdelningsforum online som har publiceringsverktyg för att hjälpa passionerade, kreativa personer att dela sina mest innovativa projekt, planer, färdigheter och idéer. För mer information om tävlingen och officiella regler, se: https://www.instructables.com/contest/epilog10/.Pressansvarig för Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist på marknadsföringskommunikation
303.277.1188
Skicka e-post till Amy Dallman

Om Epilog Laser
Sedan 1988 har Epilog Laser utformat och tillverkat flygande-optik-baserad CO2 och fiberlasersystem som kan gravera och skära trä, akryl, plast, tyg, gummi och många andra material. Epilog specialiserar sig på utveckling av lasersystem med en oöverträffad kvalitet när det kommer till märkning och skärning på alla typer av material. Företaget producerar mångsidiga och tillförlitliga system som är prisvärd och lätta att använda. Mer information finns på www.epiloglaser.com.

Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*
help desk software