Epilog Laser lägger till Fusion Pro till sin laseruppställning

Den nya Fusion Pro-linjen kommer med branschens högsta graveringshastigheter och otroligt precis kamerabaserad positionering.

Epilog Laser Fusion Pro 48

Epilog Laser, den ledande tillverkaren av system för CO2- och fiberlasergravering, skärning och märkning, är glada att tillkännage introduktionen av den nya Fusion Pro 48 i företagets produktutbud. De här mycket efterlängtade systemen medför branschens snabbaste gravyr och mest exakta kameraplaceringsfunktioner i ett lasersystem.

Epilog Laser Fusion Pro 48 Framsidelogotyp

Fusion Pro finns i 48” x 36” (1219 x 914 mm) och introducerar Epilogs IRIS™-kamerasystem. Med overhead-kameror kan användaren se en bild i realtid av laserbädden, och laseranvändarna kan med precision placera sina konststycken på gravyrföremålet på kortare tid än någonsin tidigare. Det går även att använda ytterligare en kamera vid linsanordningen för att hitta registreringsmärken på delar som har tryckts på förhand. ”IRIS-kamerasystemet på den nya Fusion Pro är en banbrytande enhet för de som vill ha hög precision och snabb konfiguration av projekt,” säger Mike Dean, viceordförande för försäljning och marknadsföring på Epilog Laser.

Epilog Laser Fusion Pro 48 IRIS-kamera

Fusion Pro omfattar också branschens snabbaste gravyrhastighet på 4,2 m/sekunden (165 tum/sekunden) med 5g acceleration. ”Med en maskin av den här kalibern, dvs. en som är en kombination av otroliga graveringshastigheter och de mesta exakta kameraigenkänningsfunktionerna, kan användarna producera flera produkter snabbare och med mer precision än någonsin tidigare,” förklarar Dean.

Epilog Laser Fusion Pro 48 touch screen kontrollpanel

De nya funktionerna i Fusion Pro 48 omfattar:

 • Högsta graveringshastigheterna
  Fusion Pros graveringshastighet på 165 tum/sekunden (4,2 m/s) och 5G-acceleration ger den snabbaste graveringen i branschen.
 • IRIS™ kamerabaserad positionering
  Kameror ovan ger en korrekt bild av arbetsområdet för korrekt placering av konstverket och en kamera på linsen tillåter systemet att hitta förtryckta registreringsnummer.
 • Pekskärmen på lasern
  Välj mellan jobb och ändra inställningar precis vid lasern från den lättanvända pekskärmen.
 • SAFEGUARD™-funktioner
  Håll de mekaniska delarna i din lasermaskin renare än någonsin tidigare med bälgutrymmen på sidorna, en heltäckt x-axelanordning och täckt linsanordning.
Infogning av ett mönster i Fusion Pros utskriftsprogram

Fusion Pro 48 fortsätter med Epilogs rykte för industribyggda laser, med komponenter av högsta kvalitet för hållbarhet och låga ägandekostnader, och designad, konstruerad och tillverkad med stolthet i USA.

Mer information finns på Fusion Pros produktsida.Pressansvarig för Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist på marknadsföringskommunikation
303.277.1188
Skicka e-post till Amy Dallman

Om Epilog Laser
Sedan 1988 har Epilog Laser utformat och tillverkat flygande-optik-baserad CO2 och fiberlasersystem som kan gravera och skära trä, akryl, plast, tyg, gummi och många andra material. Epilog specialiserar sig på utveckling av lasersystem med en oöverträffad kvalitet när det kommer till märkning och skärning på alla typer av material. Företaget producerar mångsidiga och tillförlitliga system som är prisvärd och lätta att använda. Mer information finns på www.epiloglaser.com.

Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*
help desk software