Epilog lägger till Fusion Edge 24 i produktutbudet

Den nya Fusion Edge 24 har upp till 120 IPS gravyrhastighet, kameraplaceringsfunktioner och mer.

Epilog Fusion Edge laserskärnings- och graveringsmaskin.

Epilog Laser, som är den främsta tillverkaren av gravyr-, skärnings- och märkningssystem med koldioxid- och fiberlaser, är glada att presentera nya Fusion Edge 24. Det här systemet är det senaste tillskottet i serien Fusion Edge och har ett gravyrområde på 610 x 610 x 254 mm (24 x 24 x 10 tum). Det är tillgängligt i konfigurationerna 30, 40, 50, 60 och 80 watt.

Fusion Edge 24 har också Epilogs populära och lättanvända IRIS™ kamerasystem, vilket ger laseranvändaren en livebild på gravyrbordet så att de snabbt och med precision kan placera sitt konststycke på den produkt som de graverar.

3D-graverad utmärkelse med laser i en fusion edge 24

”Reaktionen på IRIS™ kamerasystem i serien Fusion Pro var otrolig. Därför var det mycket spännande att göra den här tekniken tillgänglig i de nya Fusion Edge-systemen,” säger Mike Dean, viceordförande för försäljning och marknadsföring för Epilog Laser. ”Det är ett ovärderligt verktyg som gör det mycket enklare för våra kunder att komma igång snabbare än någonsin.”

Ytterligare funktioner i Fusion Edge inkluderar:

IRIS™-kamera inbyggd i Fusion Edge-locket.
  • 120 tum per sekund (IPS) gravyrhastighet: Högre hastighet motsvarar högre genomströmning
  • Pekskärmskontroll: 7 tums pekskärm knappsats för val av jobb och inställning av kontroller med mera.
  • Jobbspårning: se snabbt var gravyr-/skärjobbet kommer att visas på materialet
  • Funktioner i SAFEGUARD™: Håll de mekaniska delarna i din lasermaskin renare än någonsin tidigare med bälgutrymmen på sidorna, en heltäckt x-axelanordning och täckt linsanordning.

Fusion Edge 24 har de bästa komponenterna avseende hållbarhet och låga ägarkostnader och de är utformade, konstruerade och tillverkade med stolthet i USA.Pressansvarig för Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist på marknadsföringskommunikation
303.277.1188
Skicka e-post till Amy Dallman

Om Epilog Laser
Sedan 1988 har Epilog Laser utformat och tillverkat flygande-optik-baserad CO2 och fiberlasersystem som kan gravera och skära trä, akryl, plast, tyg, gummi och många andra material. Epilog specialiserar sig på utveckling av lasersystem med en oöverträffad kvalitet när det kommer till märkning och skärning på alla typer av material. Företaget producerar mångsidiga och tillförlitliga system som är prisvärd och lätta att använda. Mer information finns på www.epiloglaser.com.

help desk software