Epilog Laser lägger till Fusion Edge i sitt laserutbud

Den nya Fusion Edge har funktioner för snabb, enkel och exakt kamerapositionering och 120 (3,05 m/sek) IPS-gravyrhastighet

Epilog Fusion Edge laserskärnings- och graveringsmaskin.

Epilog Laser, den ledande tillverkaren av system för koldioxid- och fiberlasergravering, skärning och märkning, är glada att tillkännage introduktionen av den nya Fusion Edge i företagets produktutbud. Den här mycket efterlängtade maskinen räknar med några av de mest populära funktionerna i Epilogs Fusion Pro-serie i ett system med ett litet format.

Med ett arbetsområde på 24"x 12" x 7" (610 x 305 x 178 mm) finns Fusion Edge i CO2-konfigurationer på 30 , 40 , 50 och 60 watt, eller en fiberlaserkonfiguration på 30 watt. Den inkluderar också Epilogs IRIS™-kamerasystem, som ger operatörer en realtidsbild av laserytan så att denne snabbt och exakt kan placera konstverk och grafik.

En lasergraverad ukulele i en Epilog Fusion Edge

”IRIS™-kamerasystemet är helt enkelt det snabbaste och lättaste kamerapositioneringssystemet som finns”, säger Mike Dean, vice vd för försäljning och marknadsföring på Epilog Laser. ”Det är ett oerhört värdefullt verktyg för våra kunder och vi är glada att kunna erbjuda denna nya teknik i ett kompakt system.”

IRIS™-kamera inbyggd i Fusion Edge-locket.

Ytterligare funktioner i Fusion Edge inkluderar:

  • Graveringshastighet på 120 tum per sekund (IPS): högre hastighet motsvarar snabbare produktion
  • Pekskärmskontroll: välja fil, modifiera inställningar, autofokus och mer
  • Jobbspårning: se snabbt var gravyr-/skärjobbet kommer att visas på materialet
  • Funktioner i SAFEGUARD™: Håll de mekaniska delarna i din lasermaskin renare än någonsin tidigare med bälgutrymmen på sidorna, en heltäckt x-axelanordning och täckt linsanordning.

I linje med alla Epilogs produkterbjudanden räknar Fusion Edge med komponenter av högsta kvalitet för hållbarhet och låga livstidskostnader, och är stolt designad, konstruerad och tillverkad i USA.Pressansvarig för Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist på marknadsföringskommunikation
303.277.1188
Skicka e-post till Amy Dallman

Om Epilog Laser
Sedan 1988 har Epilog Laser utformat och tillverkat flygande-optik-baserad CO2 och fiberlasersystem som kan gravera och skära trä, akryl, plast, tyg, gummi och många andra material. Epilog specialiserar sig på utveckling av lasersystem med en oöverträffad kvalitet när det kommer till märkning och skärning på alla typer av material. Företaget producerar mångsidiga och tillförlitliga system som är prisvärd och lätta att använda. Mer information finns på www.epiloglaser.com.

Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*
help desk software