2018 Year in Review

Vi ser tillbaka på årets milstolpar och prestationer.

Medarbetare bowlar på Epilogs firmafest.

År 2018 har varit ett otroligt år för Epilog då vi firade vårt 30-årsjubileum. Det är otroligt att se tillbaka och se hur vårt företag har vuxit under de senaste tre årtiondena. När vi träder in i det nya året vill vi alltid ta en tillbakablick och belysa några av de mest minnesvärda upplevelserna och prestationerna under de senaste 12 månaderna.

Milstolpar 2018 markerar 30 år av innovation

Epilog Laser såg sin början år 1988 när två kompisar från Georgia Tech – Steve Garnier, Epilogs ordförande och vd, och Johan Doran, Epilogs vice teknikchef – kombinerade sina talanger för att skapa industrins första datorstyrda lasergraverings- och skärningssystem i litet format.

Mike Dean, Epilogs vice försäljnings- och marknadschef, började inte långt senare och de tre började sin resa mot att förändra graveringsvärlden.

2018 blev ett års långt firande av vårt 30-årsjubileum, som kulminerade med en livfull fest i somras på Mile High Station i Denver.

Logotypen för Epilog Lasers 30-årsjubileum projicerad på en tegelstensvägg.
Steve Garnier ger ett tal på festen för Epilogs 30-årsjubileum.

Företagets tillväxt

Totalt har Epilogs huvudkontor i Colorado och vårt kontor i Europa fått 15 nya medarbetare som uppfyller en mängd olika roller. De sträcker sig från programvarudesign och konstruktion till administration, och vi är glada att kunna fortsätta tillföra lysande medlemmar i familjen på Epilog Laser!

Epilog BV - Epilog Lasers huvudkontor i Europa

Tillskott i vårt resursförråd

Vi fortsätter att bygga ut vår onlinebaserade kunskapsbas där användarna kan nå en mängd artiklar om underhållsämnen och designtekniker med mera. I år har vi skapat populärt handledningsmaterial med anvisningar steg för steg för att skapa egna laserskurna kartor i både CorelDraw och Illustrator, och vi har också släppt Guideboken till lasrar inom utbildning, som är vår nyaste resurs för lärare. Vi har också lagt till 12 nya projekt i vår Exempelklubb, som vi uppdaterar varje månad med nya designfiler och instruktioner.

Laserskärning av en stadskarta av papper.

Vi har dessutom under det senaste året fått möjlighet att besöka tre kunder som fanns med i vårt nya avsnitt Kund i fokus. De videoklippen innehåller alla sorters kunder till Epilog som får riktig framgång med sina lasermaskiner.

Celeste Wong framför en samling med Celeste-klockor.
Jeremy Brieske och Chris Gregori i sin designverkstad.

Vi stödjer designrörelsen

Precis som under tidigare år har Epilog sponsrat var och en av designmässorna i San Mateo och New York City samt flertalet andra lokal designmässor och minidesignmässor runtom i USA. Vi har också stått för förstapriset i den nionde upplagan av Epilog Challenge, som Jon Bumstead vann för sitt bidrag ”Desktop CT and 3D Scanner with Arduino”. Jon vann en splitterny 30 watts Zing 16! Det vinnande bidraget var ett av 1 016Instructables anmälda till Epilog Challenge IX. Epilog Challenge X öppnar den 7 januari, så förbered dina Instructables!

Vi minns vårt samhälle

Återigen ordnade vi vårt årliga leksaksevenemang för affären Holiday Shop på Action Center. Totalt bland vår främsta produktionsanläggning, försäljnings- och marknadsföringsbyggnad och byggnad för teknisk support kunde vi bokstavligen leverera lastbilslaster med leksaker åt många barn i området Jefferson County. Action Centers syfte är att förse omedelbart stöd åt grundläggande mänskliga behov och främja vägar till självförsörjning för invånare i Jefferson County och de som är hemlösa.

Leksaker uppackade i en flakbil av silver.
Leksaker uppackade i en vit flakbil.

”Vi är så tacksamma för ytterligare ett otroligt år på Epilog,” säger Mike Dean, viceordförande för försäljning och marknadsföring. ”Varje år för med sig sina utmaningar och framgångar, och när vi firade milstolpen 30-årsjubileum under 2018 blev vi alldeles tagna av det otroliga, ständiga stödet från våra kunder, medarbetare, distributörer och alla vänner vi har skaffat under senaste tre årtiondena”.

2019 ligger precis runt hörnet, och vi kan knappt vänta tills vi får se vad det nya året för med sig. Tills dess uttrycker vi vår djupaste tacksamhet till alla som har gjort vårt 30:e år som företag så speciellt. God jul allihop! Vi hoppas att ni får en magisk jul och framgångsrikt 2019.

Mike Dean ger ett tal till Epilog Laser-familjen.


Pressansvarig för Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist på marknadsföringskommunikation
303.277.1188
Skicka e-post till Amy Dallman

Om Epilog Laser
Sedan 1988 har Epilog Laser utformat och tillverkat flygande-optik-baserad CO2 och fiberlasersystem som kan gravera och skära trä, akryl, plast, tyg, gummi och många andra material. Epilog specialiserar sig på utveckling av lasersystem med en oöverträffad kvalitet när det kommer till märkning och skärning på alla typer av material. Företaget producerar mångsidiga och tillförlitliga system som är prisvärd och lätta att använda. Mer information finns på www.epiloglaser.com.

Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*
help desk software