Epilog Laser Community Engagemang

Välgörenhet har alltid varit mycket viktigt för Epilog. Sedan vi öppnade våra dörrar i 1988 har vi åtagit oss att stödja lokala, regionala och nationella ändamål som vi tror på. Nedan är några av de organisationer vi har arbetat med:

Utöver organisationerna ovan har Epilog varit involverad i olika lokala gymnasieidrotter och fritidsaktiviteter.

Med varje välgörenhetsbidrag av tid och/eller monetära gåvor, stärker Epilog sitt engagemang för att ge tillbaka till de organisationer som gör vår värld till en bättre plats. Nedan är några av våra favoritaktiviteter nyligen!


Epilogs årliga julleksaksbiljett var en imponerande framgång! Vi är glada att kunna säga att med generösa donationer från Epilogs ägare, Epilog-anställda och våra vänner på Colorado 811 , samlade vi in över $ 1 , 000 , som vi använde för att köpa hundratals leksaker ( fyller 5 Zing-fraktlådor!) för tomtebutiken på The Action Center. Var och en av våra tre byggnader (produktion, försäljning och marknadsföring och teknisk support) hade sitt eget träd där gåvor kunde lämnas, och vi kombinerade sedan alla presenter som anställda hade tagit in tillsammans med de nya vi köpt med våra donerade medel!

The Santa Shop är ett veckolångt program som äger rum i mitten av december, vilket tillåter låginkomstfamiljer i Jefferson County, CO. att välja julklappar till sina barn utan kostnad. Detta gör det möjligt för föräldrar att använda sina begränsade resurser för nödvändigheter som verktyg, mat och hyra. The Santa Shop är ett fantastiskt program som hjälper till att förgylla semesterperioden för barn i Jefferson County. Epilog har deltagit under de senaste åren och vi älskar att kunna hjälpa områdets föräldrar att ge sina barn en underbar julklapp.

2017 huvudträd för leksaksdrift
2017 träd för försäljning och marknadsföring av leksaker
2017 teknisk supportträd för leksaksenheter

Ännu en drakbåtsfestival har kommit och gått i Denver storstadsområde och Laos Buddhist Temple Team, sponsrat av Epilog Laser, sopade nästan loppen. I år tog LBT-teamet hem guldmedaljen för 500 meter loppet och 250 meter loppet, och de tog hem bronsmedaljen i 125 meter loppet. Epilog-anställda Bryan Sengdara och Jeffrey Prakhine rodde sina hjärtan för att hjälpa till att ta hem segern. Grattis till hela laget!

2017 drakbåtstävling

Från ryggsäckar till mappar, färgpennor till anteckningsböcker och mer, Epilog-anställda hjälpte till att se till att Colorado-studenter började läsåret på rätt sätt!

Vi är stolta över att ha arbetat med The Action Center för att donera nästan 1 $, 000 i tillbehör för läsåret 2017 / 18 Action Centers uppdrag är att ge ett omedelbart svar på grundläggande mänskliga behov och främja vägar till självförsörjning för invånare i Jefferson County och hemlösa. Skolutbudet gynnar Action Centers årliga skolmaterialdistribution. I tidigare körningar fick fler än 5 , 000 elever skolmaterial från skolmaterialdistributionen.

2017 skolmateriel

Medan National Bike to Work Day hålls i maj, på grund av Colorados bergssamhällen och oförutsägbara väder, har vi här förklarat juni som Colorado Bike Month, där den fjärde onsdagen i månaden är Bike to Work Day. I år tog flera Epilog-anställda åt sig och gav sig iväg! Våra cyklister njöt av en gratis frukost och t-shirt från Epilog för allt deras hårda arbete!

Denver Regional Council of Governments Way to Go-program samlar stads- och länsstyrelser och andra intresserade grupper i storstadsområdet varje år för att planera Bike to Work-dagen som ett sätt att öka medvetenheten om cykelpendling.
Bike to Work Day representerar en gräsrotsinsats av städer, län, transportplanerare, samhällsorganisationer och andra över hela staten för att utbilda pendlare om fördelarna med att använda två hjul för att ta sig till jobbet.

cykel till jobbet dag 2017

Med generösa donationer från Epilogs ägare, Epilog-anställda och våra vänner i Colorado 811 samlade vi in en imponerande $ 1 , 589 , som vi använde för att köpa över 200 leksaker till tomtebutiken på Action Center.

The Santa Shop är ett veckolångt program som äger rum i mitten av december som tillåter låginkomstfamiljer i Jefferson County, CO. att välja julklappar utan kostnad, vilket gör det möjligt för föräldrar att använda sina begränsade resurser till saker som verktyg, mat och hyra. Vi var också glada över att skicka ytterligare en månadsdonation för pågående behov på The Action Center under hela året.

samhällsteam

Än en gång trampade Epilog-anställda sina hjärtan för att samla in pengar till National MS Society's Bike MS i 2015 .

Från vänster till höger deltog Mark Schwarz, Chad Mitchiner och Ben Sieber i en flerdagarstur och loggade 150 miles för 2015 s BikeMS-evenemang. Hittills har Bike MS-cyklister, volontärer och donatorer samlat in mer än 1 miljarder USD så att människor som drabbats av MS kan leva sitt bästa liv.

cykel ms 2015

Varje sommar roar flera Epilog Laser-anställda sina hjärtan på den årliga Drakbåtsfestivalen. Det här är sjätte året som Epilog Laser sponsrar Laos Buddhist Temple Team och vi är stolta över att kunna säga att de tog andraplatsen i två evenemang!

LBT-teamet organiserades av Ood Chommala (teamchef) och inkluderade Epilog-anställda: Kenny Inthiraj, Alex Moore, Jeffrey Prakhine och Brandon Vongphackdy. Teamet deltog i tävlingarna i Hongkongstil 500 och 250 meter och kom på andra plats i båda kategorierna. Vi säger att vi missade förstaplatsen med mindre än en sekund - vi ser fram emot platsen 1 2015 !

samhällsteam

Epilog Marketing Admin och Superstar Event Planner, Jessica Carney (bilden nedan, främre raden till vänster), deltog nyligen i Colorado-kapitlet i Walk MS - och kunde samla in 2 $, 275 till en bra sak! Epilog Laser donerade nådigt 1 $, 500 till Team Honey Badger, medan Epilogs anställda och distributörer bidrog med imponerande 515 $!

National MS Society är ett kollektiv av passionerade individer som vill göra något åt multipel skleros nu - att tillsammans röra sig mot en värld fri från MS. Samhället hjälper människor som drabbats av MS genom att finansiera spjutspetsforskning, driva förändring genom opinionsbildning, underlätta yrkesutbildning och tillhandahålla program och tjänster som hjälper människor med MS och deras familjer att föra sina liv framåt. Grattis till Jessica och resten av Team Honeybadger!

ms gå

Än en gång stoltserade Epilog Laser-anställda med sina överlägsna bowlingfärdigheter för att ta första platsen i den sjätte årliga Scrambowl for Lights i Golden, CO. Scrambowl är ett årligt evenemang, sponsrat av Golden Chamber of Commerce för att samla in pengar för att hjälpa till att betala för semesterbelysningen längs South Golden Road.

Epilog Laser slog ut 48 lag som tävlade om bästa poäng, sämsta poäng, bästa laguniform och andra priser. Även om våra snygga Epilog-tröjor inte vann för bästa uniform, gick vi iväg med priset för bästa resultat och det är allt som betyder något!

bowling

I år kunde Epilog Laser och våra anställda samla in nästan 1600 $ och över 550 leksaker för vår årliga leksaksresa för American Military Family, Inc.

Vi hade turen i år att faktiskt ha ett överskott av nya leksaker och kunde skicka iväg dem till flygmännens barn på Buckley Air Force Base!

julklappar

När semestern närmar sig blir vi påminda om hur lyckliga vi har som företag och privatpersoner. I en anda av att ge tillbaka Epilog-anställda har nyligen donerat nästan 300 pund av viktiga förnödenheter till olika lokala organisationer.

Från schampo till tvål till konsttillbehör och mer, vi samlade nyligen 205 pund av förnödenheter till förmån för Tennyson Center for Children, Colorados ledande vård- och utbildningscenter för misshandlade, försummade och utsatta barn.

Vi arbetade också med en annan lokal organisation för att skicka nästan 100 pund kläder till spädbarn och barn i Afghanistan.

"Oavsett om det är globalt eller lokalt har att ge tillbaka till samhället alltid varit en prioritet för Epilog", säger Mike Dean, vice vd för försäljning och marknadsföring för Epilog Laser. "Vi är rörda över att se en sådan enorm respons från våra anställda på så många underbara ändamål."

Vi hade turen i år att faktiskt ha ett överskott av nya leksaker och kunde skicka iväg dem till flygmännens barn på Buckley Air Force Base!

afghanska kläder
ci tennyson
utomhuslabb

Den 11 mars 2011 Colorados Jefferson County School Board att Outdoor Lab skulle stängas av på grund av budgetnedskärningar. I ett försök att rädda detta värdefulla program fick Outdoor Lab Foundation i uppdrag att samla in 450 $ , 000 från samhället.

Genom företagsdonationer och individuella donationer donerade Epilog Laser 1 $, 161 att hjälpa till med insatserna, eftersom många av våra anställda och deras barn har njutit av programmet de senaste åren. Outdoor Education Laboratory Schools (OELS) har berikat livet för elever i sjätte klass och gymnasieelever i Jefferson County sedan 1957 .

Mount Evans och Windy Peak Outdoor Education Laboratory Schools ger eleverna möjlighet att utforska och uppleva ämnen som geovetenskap, vilda djur, biologi, astronomi och ekologi, i en unik bergsmiljö. Genom att engagera studenten i problemlösning, teambuilding, beslutsfattande och socialt deltagande hjälper OELS-programmet till att förbereda Jeffco-studenter för framgångsrika framtider.

Outdoor Lab Foundation bildades som en 501 (c)( 3 ) ideell organisation för att säkerställa bevarandet och fortsättningen av OELS-programmet.

Epilog anmälde fyra lag till 2011 Golden Chamber of Commerce ScramBowl for Lights. Detta evenemang samlade in pengar för att hålla semesterbelysningen lysande starkt i hela Golden. Även om vi inte tog mästerskapstrofén, kom ett av våra lag på tredje plats och alla hade en fantastisk tid samtidigt som de hjälpte till med en välförtjänt sak.

scrambowl basketbowl
scrambowl blp
scrambowl mäktiga ankor
scrambowl ubc

Än en gång samarbetade Epilog med American Military Family för 2010 semesterleksaksfärden. Vi är stolta över att kunna säga att vi i år samlade in 3 $, 300 och donerade 323 leksaker till AMF!

Tack till Epilogs ägare, anställda, medarbetare och vänner för att du deltar i denna mycket värdiga sak.

leksaksbil 2012
turkey drive 2010

I år donerade Epilog Laser och dess anställda 150 kalkoner till Denver Rescue Missions årliga Turkey Drive!

Anställda donerade 50 kalkoner för sakens skull, och ytterligare 100 donerades av Epilogs ägare. Vi var tacksamma för att få vara en del av projektet och gillade verkligen att hjälpa till att göra Thanksgiving lite ljusare för dem i Denver-metroområdet.

2010 -drevet satte rekord med lokala individer och företag som donerade häpnadsväckande totalt 18 , 175 kalkoner.

I höstas samlade Epilog och anställda in 932 $ till Secrest Elementary i vår första skolmatning! Medlen användes för att köpa en mängd olika tillbehör och klassrumstillbehör för elever från dagis till sjätte klass. Dessutom gavs en del av dessa medel till skolans utmaningsprogram samt konst-, musik- och idrottsprogram. Tack så mycket till Epilog och våra anställda för deras generösa bidrag!

skolkörning

Kudos till Chad Mitchiner och Mark Schwarz för deras senaste deltagande i Great-West Life Bike MS, en tvådagars insamlingscykeltur som gynnar Colorado Chapter av National Multiple Sclerosis Society.

Detta är tionde året i rad som Chad och Mark deltar i detta fantastiska evenemang. Över 4 000 deltagare och hjälpte till att samla in över 3 miljoner USD till ett bra ändamål.

bike ms logotyp

En grupp Epilog-anställda tillbringade nyligen kvällen som volontär vid Denver Rescue Mission, och hjälpte till att förbereda och servera middag till en skara på över 280 lokala män och kvinnor.

Detta var andra gången en grupp på tio anställda och deras familjer arbetade frivilligt på Lawrence Street Shelter, som är missionens flaggskeppstjänst och centrala uppsökande plats. Tiotusentals fattiga och behövande människor kommer till denna anläggning varje år för husrum, mat, kläder, medicinsk vård, kundservice och kapelltjänster.

På Lawrence Street Shelter är alla som är hungriga – familjer, seniorer, män, kvinnor och barn – välkomna för en näringsrik måltid. Lawrence Street Shelter serverar tre måltider om dagen, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året.

Volontärer tar med sig viktiga tjänster till DRM-uppsökande program. Epilog var stolta över att vara en del av de tusentals människor som erbjuder sin tid, talang och godhet i hjärtat till missionsprojekt, för att hjälpa till att göra skillnad i de behövandes liv.

denver räddningsuppdrag

Att ge tillbaka till samhället har alltid varit en prioritet på Epilog. I år var inget undantag eftersom vi arbetade med två förtjänta ideella organisationer i vårt område som båda gör julen lite ljusare för lokala och militära familjer.

Tack vare vår generösa personal donerade vi över 120 nya leksaker till American Military Family. Dessa leksaker kommer att distribueras på Fort Carson i Colorado Springs. American Military Familys uppdrag är att hedra och stödja alla medlemmar av United States Military och deras familjer, som tillsammans tjänar och offrar så mycket för oss alla när de skyddar och försvarar vår frihet. Under dessa svåra tider för vår militär kände vi att det var viktigt att komma ihåg att våra aktiva militärmedlemmar har barn hemma som kämpar med frånvaron av sina föräldrar och osäkerhet om när de kommer tillbaka. Vi hade möjligheten denna semesterperiod att ge dem ett stort tecken på vår uppskattning. Det är också en stor tröst för våra militära medlemmar att veta att deras familjer trivs och tas om hand hemma. Utöver leksakerna gjorde Epilog en företagsdonation på 1000 $.

För mer information om hur AMF hjälper våra militärfamiljer hemma och utomlands, besök www.amf 100 .org

I år har Epilog även "adopterat" en familj från Family Tree-organisationen. Family Tree tillhandahåller ett brett utbud av tjänster och skydd till familjer och ungdomar i Metro Denver för att övervinna barnmisshandel, våld i hemmet och hemlöshet. Anställda samlade in 200 $ för att hjälpa till att köpa presenter och andra nödvändigheter till en mor och dotter i området - förhoppningsvis göra semesterperioden roligare. Epilog kunde också ge en 1000 $ till Family Tree!

Vi fick äran att återigen hjälpa Family Tree som nyligen vann 2009 Governor's Service Award for Outstanding Non-Profit Organization. För att lära dig mer om alla tjänster som Family Tree tillhandahåller för hemlösa och misshandlade Coloradobor kan du gå till www.thefamilytree.org.

jul 09

Epilog avslutade nyligen vår 2008 leksaksbil till förmån för barn och tonåringar som betjänas av Family Tree-organisationen. Anställda tog in nästan 40 presenter till underprivilegierade ungdomar för att göra deras jullov lite ljusare.

The Family Tree är en Colorado-baserad välgörenhetsorganisation vars uppdrag är att hjälpa människor att övervinna barnmisshandel, våld i hemmet och hemlöshet i ett försök att bli säkra, starka och självförsörjande.

Family Tree hjälper människor att nå dessa mål genom att erbjuda ett brett spektrum av tjänster inklusive: nödjourer för flyktiga och misshandlade ungdomar, kvinnor och barn som utsatts för våld i hemmet och hemlösa kvinnor och barn; rådgivnings- och stödgrupper; föräldraskap och självförsörjningskurser; tillfälliga och permanenta bostäder; transporthjälp; övervakade visitation och trygga utbytesprogram, bland andra tjänster.

ge träd

Nej, det är ingen felstavning, Fleece Navidad är den senaste samhällsaktiviteten där Epilog-anställda deltar. I år har enskilda Epilog-anställda "adopterat" 10 olika pensionärer på Camellia Healthcare Center som var i behov av varma kläder denna semesterperiod. "För det lilla priset av en sweatshirt och träningsbyxor kan våra anställda verkligen göra skillnad i någons liv", säger Mike Dean, försäljnings- och marknadsföringschef. "Vi tenderar att bli så upptagna och bråttom under den här tiden på året - det är tröstande att veta att ens en liten gest verkligen kan göra någon annans semester." Namnen på endast tio seniorer gavs till oss och efter att ha meddelat företaget, "adopterades alla tio" på mindre än 60 minuter!


help desk software