Epilog Laser bygger ut sitt sälj- och marknadsföringsteam med en ny webbdesigner/-utvecklare

epilog anställer ny webbdesigner/-utvecklare

”Jeremiah har en imponerande bakgrund inom webbdesign och -utveckling. Med hans otroliga kunskaper vet vi att han kommer att göra ett lysande jobb, så att vi syns mer på nätet och ger våra alla våra kunder bättre digitala resurser.”

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colorado (2016 november 29) – Epilog Laser, som är den främsta designern och tillverkaren av koldioxid- och lasergraverings-, -skärnings och -märkningssystem, kan med glädje meddela om nya webbdesignern/-utvecklaren Jeremiah Jekich i företagets försäljnings- och marknadsföringsteam.

”Jeremiah har en imponerande bakgrund inom webbdesign och -utveckling,” säger Mike Dean, som är vice ordförande för Epilog Lasers försäljnings- och marknadsföringsteam. ”Med hans otroliga kunskaper vet vi att han kommer att göra ett lysande jobb, så att vi syns mer på nätet och ger alla våra kunder bättre digitala resurser.”

Jekich kommer att arbeta med försäljnings- och marknadsavdelningen. Där kommer han att ha ansvar över underhåll, utbyggnad och uppdatering av företagets webbplatsinnehåll för att förbättra resurserna som finns tillgängliga för Epilogs kunder i hela världen.

Jekich tog sin kandidatexamen i systemvetenskap vid Colorado School of Mines. Några av hans främsta kunskaper är webbutveckling, programutveckling och design av användarupplevelse.

”Det ska bli kul att bidra till att Epilogs onlineresurser blir favoritplatsen för framtida och befintliga kunder. Epilogs historik med välförtjänt framgång, i kombination med vår tillväxt, gör det här till en spännande tid att vara del att vara en del av teamet,” säger Jekich. ”Det är jätteroligt att få bli en del av ett företag med en så inbjudande kultur och hängivna kollegor och att få möjlighet att arbeta direkt med produkten. Jag kan knappt vänta på att få komma igång!”


För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188
Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.