Epilog Laser sponsrar tävlingen Makerspace Contest på Instructables.com

”Jag älskar att arbeta med Epilog, inte bara för att vi använder deras laser på Autodesk-workshopen på Pier 9, utan för att de verkligen inspirerar vår community.”

Eric Wilhelm, grundare bakom Instructables.com och communitychef på Autodesk
makerspace contest

Golden, Colorado (2 juni 2016) – Epilog Laser är glada att kunna sponsra tävlingen Makerspace Contest för andra året i rad på den populära fixarsidan, Instructables.com Tävlingen börjar 1 juni och slutar 31 augusti. Förstapris är en 40 Watts Zing 24 Laser från Epilog.


”Vi har alltid stöttat tillverkarrörelsen från början,” säger Mike Dean, som är vice ordförande för Epilog Lasers försäljnings- och marknadsföringsteam. ”Det är verkligen otroligt att se de kreativa och uppfinningsrika idéerna från tillverkare och verkstäder. Det ska bli otroligt kul att få vara en del av tävlingen igen.”

”Jag älskar att arbeta med Epilog, inte bara för att vi använder deras laser på Autodesk-workshopen på Pier 9, utan för att de verkligen inspirerar vår community,” säger Eric Wilhelm, som är grundaren bakom Instructables.com och communitychef på Autodesk.

Förra årets vinnare i Makerspace Contest var brittiska Coventry Makerspace som hade flest bidrag, nämligen, hela 248 gör-det-själv-projekt!

Instructables.com är ett populärt projektdelningsforum online som har publiceringsverktyg för att hjälpa passionerade, kreativa personer att dela sina mest innovativa projekt, planer, färdigheter och idéer.

Mer information om Epilog Laser finns på epiloglaser.com. Om du vill veta mer om Instructables.com och läsa de officiella reglerna för 2016 års Makerspace Contest kan du gå in på instructables.com/contest/makerspace.

 

 


För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188
Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.