Epilog Laser presenterar Fusion M2 40 Laser

epilog fusion m2

”Med den större storleken på Fusion 2 40 kan våra kunder ta sig an ännu större jobb, både genom användning av koldioxid- och fiberlaser – med ett enda system. Oavsett om materialet består av trä, rå metall, akryl eller annan industriplast får våra användare nu ett storskaligt system som bearbetar alla de materialen på ett och samma jobb.”

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colorado, USA (23 november 2015) – Epilog Laser kan med stolthet presentera det nya tillskottet i företagets lasersortiment: Fusion M2  40. Efter framgångarna med Fusion M2 32 har Epilog anpassat tekniken som utvecklades för serien Fusion M2 till ett toppmodernt system på 1016 x 711 mm (40 x 28 tum) som bland annat omfattar de populära funktionerna med dubbla källor och eView-kameramodulen. Epilog har även gjort viktiga förbättringar av det utgående luftflödet och förbättrat kylningen hos alla värmealstrande komponenter.


”Med den större storleken på Fusion  2   {1}  kan våra kunder ta sig an ännu större jobb, både genom användning av koldioxid- och fiberlaser – med ett enda system,” säger Mike Dean, Epilogs vice ordförande för försäljning och marknadsföring. ”Oavsett om materialet består av trä, rå metall, akryl eller annan industriplast får våra användare nu ett storskaligt system som bearbetar alla de materialen på ett och samma jobb.”


Förutom kvalitetskomponenterna och de oöverträffade skärnings- och graveringsresultaten som Epilogs utrustning är känd för, har Fusion M2 40 separat optik och strålbana för var och en av laserkällorna innan strålbanorna kombineras för att fokuseras. ”I andra system med två lasrar får antingen optiken eller styrkan stryka på foten, vilket gör det nödvändigt att växla mellan laserkällan och/eller optiken,” säger Dean. ”Men med M2 40 behöver man inte byta mellan något, utan allt sker automatiskt.”


Klicka här för fullständiga tekniska specifikationer för Fusion M2 40.


För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188
Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.