Epilog Laser lanserar Fusion M 2 Gravyr och klippsystem

epilog fusion m2

"Det fina med M 2 är att det gör det möjligt för våra kunder att använda två mycket olika laserteknik från ett system. Nu, oavsett vilket material du arbetar med - oavsett om det är trä, titan, gummi, tyg, stål eller en kombination av flera underlag - du har ett enda system som kommer att behandla alla dessa material, inom samma jobb "

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (Mars 9 , 2015 ) - Epilog laser är glada att tillkännage tillägg av Fusion M 2 till företagets laser laguppställningen. Fusion M 2 är en dubbel-source lasersystem som gör det möjligt för användare att utföra både metall märkning applikationer och CO 2 lasertillämpningar från samma system, på samma jobb.

"Det fina med M 2 är att det gör det möjligt för våra kunder att använda två mycket olika laserteknik från ett system ", säger Mike Dean, vice VD för försäljning och marknadsföring för Epilog laser. "Nu, oavsett vilket material du arbetar med - oavsett om det är trä, titan, gummi, tyg, stål eller en kombination av flera underlag - du har ett enda system som kommer att behandla alla dessa material, inom samma jobb."

Förutom komponenter av hög kvalitet och oöverträffade resultat inom skärning och gravering som Epilogs utrustning är känd för, har Fusion M2 dedikerad optik och en dedikerad strålbana för var och en av laserkällorna, innan banorna kombineras för att fokuseras. ”Vissa system med dubbelkällor tummar lite på optiken eller gör att man måste växla mellan laserkälla och/eller optik,” säger Dean, ”men med M2 behöver man inte växla något alls manuellt. Allt sker automatiskt.”

Med Fusion M2 32 kan användarna välja en 50, 60, 75 eller 120 Watts koldioxidlaser och matcha den med en 20, 30 eller 50 Watts fiberlaser.

 

 


För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188
Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.