Fairway Laser Systems släpper evenemangsschema för ny anläggning

fairway lasers kliniker

”Vi är glada över att kunna bli starkare och ge en bättre service och support till våra befintliga och potentiella kunder. Vi kommer att anordna en mängd olika evenemang, bland annat öppet hus, ett laserseminarium för vuxna, Corel-kliniker och mycket mer.”

Dan Molchan, Fairway Laser Systems ägare och ordförande

Golden, Colorado, USA (7 april 2016) – Fairway Laser Systems, som är Epilogs Lasers exklusiva distributör i delstaterna Illinois, Indiana, Ohio och Michigan (förutom den övre halvön), kan med glädje släppa evenemangsschemat för sin nybyggda och toppmoderna anläggning i Valparaiso i Indiana. I samband med att den nya anläggningen öppnas har de utformat Fairway Lasers sommarskola, som består av en rad kurser som utformats för både nuvarande laserägare och för dem som är intresserade av att skaffa sig laser åt sina företag i framtiden.


”Den nya byggnaden är fullt funktionell, och vi kan knappt vänta tills vi får visa upp anläggningen för kunder, potentiella kunder, vänner och familj!”, säger Fairway Lasers ordförande och ägare, Dan Molchan. ”Vi är glada över att kunna bli starkare och ge en bättre service och support till våra befintliga och potentiella kunder. Vi kommer att anordna en mängd olika evenemang, bland annat ett öppet hus, laserseminarium för vuxna, Corel-kliniker och mycket mer.”


Gå in på de här sidorna eller kontakta Fairway Laser System för att svara på inbjudan och/eller registrera dig för kommande evenemang. 
www.fairwaylaser.com
fairwayeducation.setmore.com


Fairway Lasers evenemangskalender:
 • 14 april - Lasers 101
  Kl. 13–16
  Ingen avgift
  Lasers 101 är en introduktion till lasersystemens mångsidighet, hur de fungerar och hur de kan bli värdefulla verktyg för alla företag. 

 • 13 maj – CorelDRAW Basics
  Kl. 10 –16
  Pris: 99 dollar
  Den här kursen är inriktad på de vanligaste ritverktygen och teknikerna som används i CorelDRAW. Enkel textskrivning och -placering, snabb redigering av förvalda bilder och urklipp samt brytning/modifiering av bilder och text är bara ett par av de ämnen som berörs. Målet med kursen är att tillhandahålla grundläggande kunskaper inom användningen av vanliga verktyg som alla laserägare bör känna till. Den här kursen lämpar sig för nya ägare eller personer med lite erfarenhet av CorelDRAW.

 • 20 maj – Högtidligt öppet hus
  Kl. 12–16
  Ingen avgift
  Kom till oss och se invigningen av Fairway Laser Systems anläggning! Teamet på Fairway kommer att erbjuder rundvandringar i den nya byggnaden, laserdemonstrationer och tilltugg!

 • 10 juni - Arbete med foton
  Kl. 10 –16
  Pris: 99 dollar
  Den här kursen är enbart utformad för fotografigravering. Den omfattar alla aspekter av fotohantering så att man får bäst kvalitet. Bland annat diskuteras de bästa materialen för att få gravering av högsta kvalitet. Framför allt kommer fokus att ligga på användning av EngraveLab PLP så att fotoraveringen kan ske med några få knapptryckningar.

 • 8 juli - Avancerad CorelDRAW
  Kl. 10 –16
  Pris: 99 dollar
  För dem som redan har allmänna kunskaper inom CorelDRAW så kommer den här kursen att vara inriktad på mer avancerade verktyg och tekniker som används med lasern. Omritning av bilder, rutindelning av bilder för stora jobb, konfiguration av hållare och fästanordningar för flera graveringar och inställning av färgmappade jobb är bara ett par av de ämnen som avhandlas. Den avancerade grundläggande kursen är till för dem som vill fördjupa sig i CorelDRAW och höja sig ett snäpp inom skärning och gravering. Grundläggande kunskaper inom Corel är ett plus.

 • 12 augusti - Underhåll och felsökning
  Kl. 10 –16
  Pris: 99 dollar
  Många företag behöver sina lasersystem varje dag, och därför är det av yttersta vikt att maskinerna fungerar. Under kursens gång kommer vi att gå igenom underhållsåtgärder att utföra varje vecka, månad och år, så att lasern fungerar som om den vore ny. Vi kommer även att gå igenom hur man felsöker många av de vanligaste problemen. Vi visar inte bara orsakerna till felen, utan även hur man åtgärdar dem så att ditt företag slipper längre driftstopp än absolut nödvändigt.

Alla evenemang kommer att hållas på Fairway Lasers nya företagsanläggning som ligger på följande adress: 
950 Transport Drive 
Valparaiso, Indiana 46383
219-462-6892
Klicka här om du vill se en karta.

Gå in på de här sidorna eller kontakta Fairway Laser System för att svara på inbjudan och/eller registrera dig för kommande evenemang.
www.fairwaylaser.com
fairwayeducation.setmore.com

För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188
Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.