Fairway Laser Systems utökar verksamheten med ett nytt huvudkontor och nytt utbildningscenter

En tillbakablick på år 2015

”Nu när vi inleder vår 19:e år av att representera Epilog Laser är vi glada att kunna ta det här steget. Vår nya anläggning kommer att ha en toppmodern demonstrationshall, en stor och helutrustad föreläsningssal för fortsatt utbildning, och inom en snar framtid, en avdelning för teknisk support med plats för lager och service”

Dan Molchan, Fairway Laser Systems ägare och ordförande

Golden, Colorado (11 januari 2016) – Epilogs distributör under flera år, Fairway Laser Systems, meddelar med glädje att företaget har flyttat sitt högkvarter till en nybyggd anläggning i Valparaiso, Indiana. Fairway Laser Systems, som är Epilogs exklusiva ombud i delstaterna Illinois, Indiana, Ohio och Michigan (förutom den övre halvön), har även kontor i Ohio och Michigan.


”Nu när vi inleder vårt 19:e år som representanter för Epilog Laser är vi glada över att kunna ta det här steget,” säger Dan Molchan, ägare till och VD för Fairway Laser Systems. ”Vår nya anläggning kommer att ha en toppmodern demonstrationshall, en stor och helutrustad föreläsningssal för fortsatt utbildning, och inom en snar framtid, en avdelning för teknisk support med plats för lager och service.”


”Vi är glada över att få samarbeta med teamet på Fairway och att se dem utvecklas”, säger Mike Dean, som är vice ordförande för Epilog Lasers försäljning och marknadsföring. ”Den nya anläggningen är både snygg och funktionell, och gör det möjligt för Fairway att fortsätta ge den utmärkta service och support de är kända för.”


Håll ögon och öron öppna efter nyheter om invigning, utbildningar och mycket mer.


Fairway Laser Systems
950 Transport Drive
Valparaiso, IN 46383
(219) 462-6892 phone
(219) 531-0312 fax
Email Fairway Laser Systems
www.fairwaylaser.com

För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.