Epilog Laser presenterar den sjunde årliga Epilog-utmaningen på Instructables

epilog fusion m2

”Vi har alltid stöttat tillverkare och är hedrade och jätteglada över att få fortsätta köra Epilog Challenge med Instructables”

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colorado. (1 september 2015) – Epilog Laser, dvs den främsta designern och tillverkaren bakom lasersystem för gravering, skärning och märkning med koldioxid- och fiberlaser, kan med glädje meddela att tävlingen Epilog Challenge är tillbaka för sjunde gången och kommer att hållas på Instructables.com


Epilog Challenge VII är nu igång och håller på t.o.m. 16 november 2015. Den lycklige vinnaren av det stora priset får en 30-watts Zing 16-laser från Epilog.


”Kreativiteten, den nyskapande förmågan och rena entusiasmen som vi ser i bidragen i varje Epilog Challenge upphör aldrig att förvåna mig,” säger Mike Dead, som är vice VD för försäljning och marknadsföring på Epilog Laser. "Vi har alltid stöttat tillverkare och är hedrade och jätteglada över att få fortsätta köra Epilog Challenge med Instructables."


”Jag älskar att ge bort de här verktygen så att skaparna bakom Instructables kan nå en högre nivå”, säger Eric Wilhelm, Instructable.coms grundare och chef för sociala medier på Autodesk.


Förutom det stora priset Zing 16 kommer 3Doodler att ge vinnarna 20  3Doodler 2.0-pennor.


Instructables.com är ett populärt projektdelningsforum online som har publiceringsverktyg för att hjälpa passionerade, kreativa personer att dela sina mest innovativa projekt, planer, färdigheter och idéer. Mer information om de officiella reglerna för Instructables.com och Epilog Challenge VII finns på www.instructables.com/contest/epilog 7.För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188
Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.