Grave Concepts firar New Houston kontor med Open House februari 11

gravyr begrepp houston kontors

"Inte bara har Jimmy fått Houston platsen ser spektakulära, han är också tagit hand om lokala kunder, utför laser demos och arbeta mässor i området. Han komma igång och har varit ett fantastiskt tillskott till vårt team. Det nya kontoret ser underbart och vi hoppas att alla i området kan sluta med öppet hus för att säga hej och kolla in det nya utrymmet "

Jeanette Brewer, general manager, Grave Concepts

Golden, Colo. (Januari 19 , 2015 ) - Grave Concepts, lång tid Epilog laser distributör i Texas, Oklahoma, New Mexico, Louisiana, Arkansas och Hawaii, kommer att vara värd ett öppet hus för invigningen av företagets nya Houston kontor, som kommer att förvaltas av branschexpert, jimmy DuBose. DuBose har 25 års erfarenhet av att arbeta i gravyr / laserindustrin och är väl insatt i alla aspekter, inklusive försäljning, teknisk support och företagsledning.

Roy Brewer och Randy Allen kommer också att närvara för att fira denna spännande milstolpe, som äger rum på Februari 11 från 11 am - 3 pM hos 9001 Flygplats Blvd., # 508 Houston, TX 77061 . Epilog Lasersystem kommer att inrättas och redo för praktiska demonstrationer. Deltagare är välkomna att ta in någon laser, mjukvara eller grave frågor de kan ha.

"Inte bara har Jimmy fått Houston platsen ser spektakulära, han är också tagit hand om lokala kunder, utför laser demos och arbeta mässor i området", säger Jeanette Brewer-Richardson, chef för gravyrer Concepts. "Han komma igång och har varit ett fantastiskt tillskott till vårt team. Det nya kontoret ser underbart och vi hoppas att alla i området kan sluta med öppet hus för att säga hej och kolla in det nya utrymmet. "

Grave Begrepp Houston Open House:

februari 1111 am - 3 e.m

9001 Airport Blvd., #508 Houston, TX 77061

Vänligen kontakta Lynnette Mayberry av Grave Concepts på 817 . 460 . 8122 med frågor eller till RSVP.

 

 


För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188
Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.